Η Zendaya έγινε ξανθιά για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο

Ποιος είναι ο συμβολισμός πίσω από το νέο ξανθό hair look της;

Αν υπάρχει κάτι το οποίο έχουμε καταλάβει για τη Zendaya μέσα από τους ρόλους της και μέσα από τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, αυτό είναι πως αποτελεί έναν… χαμαιλέοντα της ομορφιάς. Η νεαρή ηθοποιός τολμά τις αλλαγές και δεν φοβάται καθόλου τις μεταμορφώσεις.

Όλα αυτά μας τα απέδειξε πολύ πρόσφατα όταν και έγινε ξανθιά. Ναι, η Zendaya πόζαρε με ξανθό hair look για τις ανάγκες φωτογράφισης στο περιοδικό W. Ο λόγος της φωτογράφισης ήταν η συμμετοχή της στην σειρά του Netflix «Malcolm & Marie», στην οποία πρωταγωνιστεί πλάι στον John David Washington.

https://www.instagram.com/p/CMcIBM3MWuM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά, η teen star δεν έβαψε ξανθά τα μαλλιά της, αλλά έβαλε ξανθιά περούκα. Όπως είπε ο στυλίστας της, Low Roach, αυτή η ξανθιά περούκα δεν επιλέχθηκε τυχαία για το photo shooting. Ήταν σημαντικό κομμάτι της μεταμόρφωσης, ώστε να μπει βαθιά στον ρόλο της περσόνας την οποία υποδύεται.

https://www.instagram.com/p/CMcPRgzAbA0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αλήθεια είναι πως της πάει αρκετά το ξανθό, όμως πιστεύουμε ότι τη μεγαλώνει κάπως. Της προσθέτει αρκετά χρόνια, πράγμα που σημαίνει πως το team της μεταμόρφωσής της πέτυχε τον σκοπό που ήθελε, αφού η Zendaya θα υποδυθεί μια σύγχρονη κυρία της δεκαετίας του ’50.

Εμείς, σίγουρα, την προτιμάμε στην καθημερινότητά της με το υπέροχο καστανό χρώμα στα μαλλιά της. Γι’ αυτό βρήκαμε και συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery μερικά από τα πιο ωραία hair looks που έχει κάνει ως σήμερα. Για δες κι εσύ…

Διάβασε ακόμα: Η Millie Bobby Brown έκανε το απόλυτο 90’s χτένισμα που πρέπει να δοκιμάσεις την άνοιξη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved