Η Ariana Grande φόρεσε το ωραιότερο τζιν παντελόνι αυτής της σεζόν

Τώρα μπορεί να γίνει δικό σου σε αρκετά προσιτή τιμή.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις διανύουμε ήδη την ανοιξιάτικη σεζόν. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα έχουμε πάρει μια πρώτη εικόνα για όλα τα fashion trends που θα κάνουν χαμό αυτή την περίοδο. Τα τζιν παντελόνια δεν χάνουν ποτέ την αξία τους και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στη ντουλάπα κάθε κοπέλας.

Διατίθενται σε πολλά διαφορετικά στυλ, με τα skinny jeans να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προτιμήσεων των κοριτσιών σε ολόκληρο τον πλανήτη. Για ακόμη μια φορά τα στενά τζιν παντελόνια θα φορεθούν όσο τίποτα άλλο και οι αγαπημένες μας celebrities το γνωρίζουν καλά. Η Ariana Grande φροντίζει πάντα να υιοθετεί από τις πρώτες όλες τις hot τάσεις της μόδας.

Πριν λίγες ημέρες, η pop star πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes πήραν φωτιά. H διάσημη τραγουδίστρια πόζαρε με νάζι φορώντας crop top, γόβες και ένα super cool τζιν παντελόνι που ερωτευτήκαμε από την πρώτη στιγμή.

Το ανοιχτόχρωμο παντελόνι με τις 90's επιρροές είναι από το brand ρούχων Princess Polly και στοιχίζει μόλις 64 ευρώ. Μπορεί να γίνει άμεσα δικό σου με έναν κλικ αφού η εταιρία στέλνει όλα τα προϊόντα της στην χώρα μας με κούριερ. Τώρα ξέρεις πώς να αντιγράψεις το στυλ της αγαπημένης σου τραγουδίστριας και να κάνεις υπέροχες ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

Δες επίσης: Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι η αγαπημένη σου Ελληνίδα παρουσιάστρια

https://www.instagram.com/p/CMkjl6OlAL2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
panteloni1

Princess Polly- HOLLY ASYMMETRIC STRAIGHT LEG JEAN LIGHT WASH DENIM

Πηγή φωτογραφιών: @arianagrande

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved