Αυτό ήταν το μεγαλύτερο make up trend του TikTok το 2020

Φαντάζεσαι τι μπορεί να είναι;

Ξέρω πως το TikTok είναι η αγάπη που έγινε λατρεία. Σου αρέσει κι εσένα να μπαίνεις, να βλέπεις αστεία και χιουμοριστικά videos και να «λιώνεις» στα γέλια. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα δεν είναι μόνο αυτό, όμως. Σου δίνει τη δυνατότητα να μαθαίνεις, να γνωρίζεις και να ανακαλύπτεις και μυστικά ομορφιάς. Σίγουρα κι εσύ θα έχεις αναζητήσει και μάθει πώς να κάνεις τέλεια γραμμή eyeliner, ή ποιο είναι το πιο hot κούρεμα της σεζόν.

Έχεις ιδέα, όμως, ποιο είναι το μεγαλύτερο make up trend του TikTok για το 2020; Όχι, δεν έχει σχέση ούτε με κραγιόν, ούτε με κάποιο τρόπο να βάζεις ρουζ και highlighter, ούτε με τις σκιές. Η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ αφορά τα φρύδια και ειδικότερα τα «soap brows».

Μπορεί να το έχεις ξανακούσει, μπορεί και όχι. «Soap brows» λέγεται η τεχνική κατά την οποία χρησιμοποιείς μια μπάρα σαπουνιού για να φτιάξεις το σχήμα των φρυδιών σου. Αυτά που χρειάζεσαι είναι μια μπάρα σαπουνιού, ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα, ένα πινελάκι και πομάδα ή gel φρυδιών. Βρέχεις με νερό ελαφρώς το βουρτσάκι, παίρνεις λίγο σαπούνι από την μπάρα και χτενίζεις τα φρύδια σου, ώστε να φανούν πιο πυκνά, πλούσια και καλοσχηματισμένα. Με το πινελάκι και το gel φρυδιών θα συμπληρώσεις τα κενά και είσαι πανέτοιμη!

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις ακριβώς τη διαδικασία, αλλά θα ήθελα την προσοχή σου σε κάτι. Τα φρύδια είναι μια ευαίσθητη περιοχή του προσώπου, που αν τα πειράξεις μπορείς πολύ εύκολα να χαλάσεις το σχήμα τους και να… κλαις στο τέλος. Μην κάνεις μόνη σου πειραματισμούς και βγάζεις τριχούλες, γιατί μετά θα δυσκολευτείς αρκετά να τα επαναφέρεις. Αν θέλεις να διορθώσεις το σχήμα των φρυδιών σου, μπορείς να απευθυνθείς στην αισθητικό ή την brow artist σου. Μόνο εκείνη ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει!



Διάβασε ακόμα: 15 γιορτινά nail art για να δοκιμάσεις αυτά τα Χριστούγεννα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved