15 γιορτινά nail art για να δοκιμάσεις αυτά τα Χριστούγεννα

Βρήκαμε για εσένα τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ!

Αυτό που όλες αναζητάμε τα Χριστούγεννα είναι η λάμψη… από την κορυφή ως τα νύχια. Ακόμα και αυτά τα διαφορετικά και περίεργα Χριστούγεννα θέλουμε να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας, ώστε να νιώσουμε καλύτερα. Μη μου πεις κι εσύ πως δεν έχεις βαρεθεί να είσαι στο σπίτι με έναν κότσο στα μαλλιά, με φόρμα ή πιτζάμες και να κάνεις τηλεκπαίδευση! Είναι απόλυτα λογικό και ξέρω πως βαθιά μέσα σου χρειάζεσαι μια ανανέωση.

Να, λοιπόν, η ευκαιρία να το κάνεις. Μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου στο αγαπημένο σου nail bar ή στο κέντρο αισθητικής που πηγαίνει η μαμά σου, να ντυθείτε, να βαφτείτε μαζί και να πάτε για να φτιάξετε τα νύχια σας. Τόσο καιρό- φαντάζομαι- θα έχεις βαρεθεί να κάνεις μόνη σου DIY μανικιούρ και να προσπαθείς να πετύχεις σχέδια που βρίσκεις στο Instagram.

Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να αφεθείς στα χέρια της μανικιουρίστ και να της ζητήσεις να σου κάνει ένα από τα 15 nail art που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Είναι super γιορτινά, έχουν δεντράκια, glitter, χιονόμπαλες και ό,τι άλλο χριστουγεννιάτικο σχέδιο μπορείς να φανταστείς για να σε βάλουν για τα καλά σε… Xmas mood.

Αν, βέβαια, έχεις «φάει» το χαρτζιλίκι των Χριστουγέννων ήδη και δεν έχεις χρήματα για μανικιούρ, δεν πειράζει. Θα βρεις μέσα στις προτάσεις μου και μερικά nail art που μπορείς να πετύχεις και μόνη σου. Το θέμα είναι να έχεις καλή διάθεση- όσο αυτό είναι δυνατόν- και από εκεί και πέρα όλα θα πάνε καλά!

Cover photo: @naileditbyliv

Διάβασε ακόμα: Google: Αυτές ήταν οι top αναζητήσεις για το styling μαλλιών το 2020

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved