Η Hailey Bieber γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα τέλειο φόρεμα

Η άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση του μοντέλου.

Τα 24α γενέθλιά της γιόρτασε εχθές η Hailey Bieber δείχνοντας πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ. Το supermodel ζήτησε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Yves Saint Laurent, Αnthony Vaccarello, να σχεδιάσει δύο εντυπωσιακές δημιουργίες, αποκλειστικά για εκείνη.

Η νεαρή celeb, πόσταρε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου την βλέπουμε να φορά ένα σέξι, μαύρο φόρεμα. Στην πρώτη φωτογραφία η Hailey χαμογελά μπροστά από το τζάκι ενώ στη δεύτερη φιλά το συζυγό της Justin. Αν και άκρως καλοκαιρινή, η ξανθιά καλλονή έλαμπε μέσα στο φόρεμά της το οποίο έδενε στο λαιμό και είχε ένα cut-out μπούστο.

https://www.instagram.com/p/CH6uEdnFqSs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες επίσης: Έχεις δει το πανάκριβο αυτοκίνητο της Kylie που κοστίζει 3 εκ. δολάρια;

Η Hailey επιλέγει συχνά να φορά φορέματα μαύρου χρώματος αφού όπως φαίνεται της αρέσει πολύ. Πριν λίγο καιρό άλλωστε είχε ποζάρει φορώντας ένα μαύρο, δερμάτινο φόρεμα, βάζοντας κυριολεκτικά φωτιά στο Instagram. Το μόνο σίγουρο είναι πως η γενέθλια εμφάνισή της θα μείνει για αρκετό καιρό στη μνήμη μας. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση ξεπέρασε τα 2.5 εκατομμύρια likes ενώ δεν έλειψαν οι ευχές και τα κολακευτικά σχόλια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved