Εσύ ήξερες ότι πρέπει να κάνεις detox στις μασχάλες σου;

Μάθε τα πάντα για αυτή τη νέα συνήθεια ομορφιάς.

Συχνά ακούμε πόσο σημαντικό είναι να αποτοξινώνουμε τον οργανισμό μας ανά τακτικά διαστήματα μέσω της διατροφής μας. Υπάρχει κάτι που σίγουρα αγνοείς μέχρι και σήμερα: η αποτοξίνωση του δέρματός σου είναι εξίσου σημαντική και εξαιρετικά ευεργετική.

Ναί, κι όμως! Το δέρμα έχει ανάγκη να καθαριστεί ώστε να μπορεί και πάλι να αναπνεύσει σωστά. Μπορεί να έχεις ακούσει ξανά για την αποτοξίνωση του δέρματος και την αποτοξίνωση του τριχωτού της κεφαλής αλλά έχεις ακούσει ποτέ για την αποτοξίνωση της μασχάλης; Σίγουρα όχι.

Ο ιδρώτας, η συσσώρευση προϊόντων και άλλες ακαθαρσίες μπλοκάρουν τους πόρους που βρίσκονται στις μασχάλες, δίνοντας αυτό το σκούρο χρώμα στις μασχάλες ή έντονη δυσοσμία. Κάνοντας μια τακτική αποτοξίνωση της μασχάλης θα απαλλαγείς από αυτό το μεγάλο πρόβλημα ομορφιάς. Αναρωτιέσαι πώς θα το καταφέρεις εύκολα στο σπίτι; Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα ανακαλύψεις όλα.

Γιατί να το κάνεις:

Τα αντιιδρωτικά και τα αποσμητικά συχνά αφήνουν ένα κολλώδες υπόλειμμα στην περιοχή της μασχάλης, το οποίο είναι δύσκολο να ξεφορτωθείς με σαπούνι και νερό. Το detox μασχάλης θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των χημικών ουσιών και των ακαθαρσιών και θα επιτρέψει στο δέρμα σου να αναπνεύσει.

Εκείνες που ιδρώνουν υπερβολικά συχνά διαμαρτύρονται για τη συνεχή οσμή της μασχάλης ειδικά το καλοκαίρι. Η αποτοξίνωση μασχάλης θα βοηθήσει να απαλλαγείς από αυτό το πρόβλημα εξαλείφοντας τα βακτήρια και καθαρίζοντας τους πόρους.

Δες προσεκτικά το video που ακολουθεί για να σου λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με τη διαδικασία.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved