Τώρα μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις το bikini της Kendall Jenner

Για τις μελλοντικές εμφανίσεις σου στην παραλία.

Η 25χρονη Kendall είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα παγκοσμίως και κατέχει έναν από τους ισχυρότερους λογαριασμούς στο Instagram. Η μικρή αδερφή των Kardashians ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο σχεδόν καθημερινά εξαιτίας των ασταμάτητων επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Tο διάστημα που μας πέρασε είδαμε πως το διάσημο μοντέλο τήρησε τη κοινωνική αποστασιοποίηση και παρέμεινε σε καραντίνα μέσα στο σπίτι.


https://www.instagram.com/p/B_QUaMpjEq5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχοντας πια αρκετό ελεύθερό χρόνο, το top model βρήκε την ευκαιρία να ξεθάψει παλιές φωτογραφίες και να αναπολήσει στιγμές από το πρόσφατο ταξίδι στις Μπαχάμες με την αδελφή της Kylie και την ανιψιά της Stormi Webster. «Θέλω να γυρίσω πίσω τόσο πολύ», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τρέλανε τους θαυμαστές με τις αναλογίες και το καυτό bikini της.


https://www.instagram.com/p/B9SRXbSDi45/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

To μικροσκοπικό αυτό μαγιό της Kendall έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση με αποτέλεσμα η φωτογραφία να ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια likes. Ανάμεσα στα αμέτρητα σχόλια που δέχθηκε ήταν αυτό της Hailey Bieber και της Emily Ratajkowski. Αν αναρωτιέσαι ποιανού μεγάλου οίκου ή σχεδιαστή είναι το συγκεκριμένο μαγιό, σου έχουμε μια μεγάλη έκπληξη. Το bikini της Jenner είναι από ένα μικρό, προσιτό brand και ξέρουμε ακριβώς που θα το βρεις.

bikinikendall

UMA BAROQUE- SOMMER SWIM

Μπορείς να το παραγγείλεις online και να το έχεις σε λίγες μέρες στην πόρτα σου αφού η εταιρία κάνει αποστολές κανονικά στη χώρα μας. Η τιμή του bikini είναι περίπου στα 130 δολάρια και θα το βρεις σε διάφορα σχέδια και κοψίματα ώστε να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved