Ποια είναι η Holy Mariia, η κοπέλα που έχει προκαλέσει πανικό με τα φίλτρα της στο Instagram

Είναι 22 χρόνων και έχει σπουδάσει graphic designer.

Ποια είναι η Holy Mariia, η κοπέλα που έχει προκαλέσει πανικό με τα φίλτρα της στο Instagram

Το Instagram είναι καθημερινότητα για όλους μας εδώ και μερικά χρόνια. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ασχοληθούμε με αυτό μέσα στην ημέρα μας και να ανεβάσουμε κάποια φωτογραφία. Όσο για τα likes… Τρέχουμε αμέσως να δούμε πόσα έχουμε συγκεντρώσει. Αυτή η «μανία» δημιουργεί διαρκώς και νέες τάσεις, όπως είναι τα φίλτρα.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία κοπέλα στο Instagram, η οποία έχει δημιουργήσει τα #holyfilters, τα οποία κάνουν θραύση στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος για τη holymariia, μια 22χρονη graphic designer από την Ιερουσαλήμ. Η holymariia έχει κάνει τάση τα φίλτρα με δολάρια, με δράκους, με φίδια, με φουσκωμένα χείλη, φωτοστέφανα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Βάζοντας το hashtag #holymariia στο Instagram θα δεις ότι υπάρχουν άπειροι χρήστες του Instagram που έχουν ανεβάσει φωτογραφίες με αυτά τα φίλτρα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και ό,τι καλύτερο να παραμορφώνουμε το πρόσωπό μας, μιας και κάθε μία από εμάς είναι εντελώς ξεχωριστή. Ωστόσο, αν θέλουμε για λίγο να «σπάσουμε» πλάκα, να γελάσουμε και να «τσαλακωθούμε», είναι αποδεκτό.

Δες στο παρακάτω βίντεο τη holymariia σε ένα από τα πολλά βίντεό της και δες όλη τη γκάμα των φίλτρων στην παρακάτω gallery.

Αλήθεια, εσύ έχεις δοκιμάσεις κάποιο από αυτά τα φίλτρα;