Scrunchies: Είναι το μεγαλύτερο trend του 2019 και μάντεψε πώς επανήλθαν στη μόδα

Εμείς μάθαμε την ιστορία τους. Εσύ είσαι έτοιμη να μάθεις γιατί θα το φοράς συνέχεια φέτος;

Όλα τα κορίτσια πιάνουμε καθημερινά αλογοουρά ή κότσο τα μαλλιά μας, είτε για να νιώθουμε πιο άνετα και να μην πέφτουν τα μαλλιά στο πρόσωπό μας ή για περισσότερο στυλ. Είτε μέσα στην τσάντα ή στο γραφείο σου στο σπίτι υπάρχουν διάσπαρτα μερικά λαστιχάκια. Κι αν είσαι φαν των τάσεων και της μόδας, τότε σίγουρα φέτος έχεις πάρει αρκετά scrunchies. Ναι, εκείνα τα επενδεδυμένα με ύφασμα λαστιχάκια που κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Εμείς θα σου πούμε ότι καλά έκανες αν πήρες τέτοια λαστιχάκια και όχι τα κλασικά, διότι με τα scrunchies δεν σπάνε τα μαλλιά σου, ούτε και ταλαιπωρούνται.

Τα scrunchies αποτελούν το μεγαλύτερο trend στα αξεσουάρ μαλλιών για το 2019. Τα βλέπουμε παντού και πρωτίστως στις αγαπημένες μας celebrities, όπως η Selena Gomez, η Hailey Bieber, η Bella Hadid, η Ariana Grande και πολλές άλλες. Επιπλέον, και στην έναρξη της τρίτης σεζόν της σειράς «Stranger Things» είδαμε την Eleven να φορά scrunchie στα μαλλιά της στο τέταρτο επεισόδιο.



Αποκλείεται, λοιπόν, να μην έχεις πάρει είδηση τι συμβαίνει φέτος με αυτά τα fashionable λαστιχάκια μαλλιών. Πες μας ότι δεν έχεις δει το Instagram feed σου να γεμίζει με αυτά;!

Ξέρεις, όμως, γιατί επέστρεψαν στη μόδα; Εμείς κάναμε την έρευνά μας και θα τα μάθεις όλα στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved