10 scrunchies για να κάνεις το χτένισμά σου ακόμα πιο διασκεδαστικό

Γιατί να κάνεις βαρετούς κότσους και αλογοουρές; Βάλε ένα scrunchie!

Υπάρχουν μερικές ημέρες (οι Δευτέρες είναι μερικές από αυτές) που όχι απλά δεν έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα με τα μαλλιά σου αλλά… δεν θέλεις καν να τα πιάσεις μία αλογοουρά. Αυτές είναι και οι ημέρες που, όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη γύρω στο μεσημέρι, αναρωτιέσαι τι μπορεί να σκεφτόσουν το πρωί αλλά υπάρχει ένα κενό στη μνήμη σου.

Αυτές είναι επίσης οι ημέρες που δεν θέλεις να τραβήξεις κανένα selfie… Newsflash! Τίποτα δεν θα σε κάνει να αποκτήσεις όρεξη και ενθουσιασμό για το χτένισμά σου τη Δευτέρα (ή και όποια άλλη μέρα) το πρωί. Αυτό που μπορεί όμως να γίνει είναι απλό: Μπορεί σαν αποκτήσεις ένα ή και όλα τα παρακάτω scrunchies που με δύο τυλίγματα κάνουν την αλογοουρά σου πιο fun, το ίδιο και τον κότσο σου!

Μπορείς να τα ταιριάξεις με ένα τζιν και ένα λευκό μπλουζάκι και να είσαι πιο stylish από ποτέ και μπορούν να ντουμπλάρουν και ως βραχιόλια τις ημέρες που θέλεις να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω. Ό, τι και αν θέλεις να κάνεις με τα scrunchies σου, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βαρεθείς και θα αποκτήσεις αυτόματα λίγο καλύτερη διάθεση. Λίγο… είπαμε… Δευτέρα είναι!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved