Dat Lilly: «Δεν υπάρχει περίπτωση από τη στιγμή που θα εκτεθείς στα social να αρέσεις σε όλους»

Η superhost των Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ, Dat Lilly μιλά στο TeenQueen.gr για τη δημοσιότητα, την αγάπη της για τη μουσική, την εμπειρία της ως παρουσιάστρια και τις MAD στιγμές της.

Η Dat Lilly είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπητές Ελληνίδες YouTubers. Το εκκεντρικό κορίτσι με τα τατουάζ και τα μαύρα μακριά μαλλιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να έχει το δικό της, «Γωγουλοκοινό» που την ακολουθεί πιστά και την στηρίζει έμπρακτα σε κάθε της βήμα.

Η πορεία της είχε την τροχιά ενός αστεριού, ήταν γρήγορα ανωδική και λαμπερή. Πριν λίγα χρόνια ούτε η ίδια δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα ασχοληθεί επαγγελματικά με τα social media και το YouTube, σημειώνοντας αυτήν την τεράστια επιτυχία. Σήμερα, όμως, είναι μία από τις πιο επιδραστικές περσόνες για την Gen Z. Σπούδασε στο ΤΕΙ Αθήνας στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης και αργότερα έκανε μεταπτυχιακό στο Fashion Management ωστόσο πριν από 7 περίπου χρόνια κατάλαβε το πάθος της για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 32χρονη παρουσιάστρια του «Τalk to Mad» κέρδισε το βραβείο “Viral Hero” στα Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ και φέτος ετοιμάζεται να επιστρέψει στον θεσμό ως superhost, δίπλα στον Θέμη Γεωργαντά.

H Dat Lilly μιλά στο TeenQueen.gr για τη δημοσιότητα, την αγάπη της για τη μουσική, την εμπειρία της ως παρουσιάστρια και τις MAD στιγμές της. Κορίτσια ας μάθουμε περισσότερα για το It Girl του διαδικτύου.

Είναι αγαπημένο σου θέμα στο κανάλι σου στο Youtube, το catfishing. Το έχεις ζήσει ως εμπειρία;

To Catfish είναι όντως μία από τις αγαπημένες μου θεματικές στο κανάλι, γιατί συνδυάζει το ψυχαγωγικό με το επιμορφωτικό στοιχείο. Μέσα από αυτό τον συνδυασμό, μπορώ να περνάω μηνύματα στα παιδιά που με παρακολουθούν για το τι πρέπει να προσέχουν στον αχανή χώρο του internet. Έχει τύχει παρά πολλές φορές να μου στείλουν μήνυμα παιδιά, ότι μέσα από τα videos μου πονηρεύτηκαν και γλίτωσαν από μία ανάλογη κατάσταση. Έχει τύχει να μου συμβεί και εμένα αντίστοιχο περιστατικό πριν πολλά χρόνια.

Mad VMAs 2023: Οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες μοιράστηκαν μυστικά και tbs stories από τον θεσμό

Πως αντιμετωπίζεις τους haters; Θέλεις να είσαι αρεστή στους άλλους ή δεν σε ενδιαφέρει καθόλου;

Δεν υπάρχει περίπτωση από τη στιγμή που θα εκτεθείς στο διαδίκτυο να αρέσεις σε όλους, αλλά το ποσοστό είναι τόσο μικρό που το θεωρώ άδικο για τον εαυτό μου να στέκομαι στο ένα κακό τη στιγμή που υπάρχουν δέκα καλά σχόλια. Πάντα διαβάζω όσο περισσότερα σχόλια μπορώ και αν υπάρχει βάση σε κάποιο αρνητικό, το κρατάω και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη χωρίς να αυτομαστιγώνομαι!

Πόσο διάσημη αισθάνεσαι;

Σίγουρα έχω μπει σε πολλά σπίτια μέσω των videos στο Youtube και το γεγονός αυτό, μου προσφέρει κάποια αναγνωρισιμότητα όταν βγαίνω έξω. Επίτευγμα για εμένα όμως, δεν είναι η διασημότητα, αλλά η αγκαλιά που θα έρθει να με πάρει κάποιος που βλέπει τα βίντεο μου και θα μου πει ότι του φτιάχνω τη μέρα , ότι ταυτίζεται και ότι με νιώθει δικό του άνθρωπο κι ας μη με ξέρει προσωπικά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά για εμένα!

https://www.instagram.com/p/CkdmwfqISXo

Αν ήσουν τραγούδι ποιο θα ήταν αυτό;

Είναι το «Guts Over Fear ft. Sia - Eminem».

Φέτος θα σε δούμε ως superhost, δίπλα στον Θέμη Γεωργαντά, τη βραδιά των MAD VMA, ενώ σε απολαμβάνουμε καθημερινά στην εκπομπή Talk to Mad στο Mad TV. Τι σημαίνει η μουσική για εσένα;

H μουσική μου δίνει σκοπό και νόημα από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου και ήταν η πιο σταθερή μου παρέα σε όλες τις δυνατές αλλά και δύσκολες στιγμές της ζωής μου.
Παίζω μουσικά όργανα από τα 7 μου μέχρι και σήμερα, πειραματίζομαι με μουσικές παραγωγές και φυσικά, ασχολούμαι με το djing, που τα τελευταία χρόνια μου έχει δοθεί η ευκαιρία να εμφανίζομαι σε πολύ μεγάλα festivals και αυτό είναι κάτι που με γεμίζει πάρα πολύ!

https://www.instagram.com/p/Cq3LKOFI7cN

Μίλησε μας για την εμπειρία σου ως παρουσιάστρια στο Mad TV;

Χαίρομαι πολύ που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεργάζομαι με το Μad. Πέρυσι κάναμε την εκπομπή “The Viral Hero” και φέτος έχουμε το “Talk to Mad”, που προβάλλεται καθημερινά στις 14:00. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ότι το κλίμα είναι πλέον οικογενειακό και χαίρεσαι να δημιουργείς μέσα στο κανάλι.

https://www.instagram.com/p/CjDdb2boCS8

Πες μου μια ένοχη απόλαυσή σου στην τηλεόραση.

Ξέρω απέξω σχεδόν όλα τα επεισόδια από τον «Εφιάλτη στην κουζίνα».

Σου έχουν προτείνει λόγω και της επιτυχίας που έχεις στο Youtube να συνεργαστείς με κάποια εκπομπή;

Μου έχουν γίνει αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά μου αρέσει να είμαι σε μόνιμη και διαρκή επαφή με το κανάλι και τους ακολούθους μου στο Youtube, οπότε δε νομίζω να μπορούσα ποτέ να αποκλείσω για τόσο μεγάλο διάστημα τη δουλειά και την καθημερινότητά μου.

Είναι μύθος ότι ένας ή μία youtuber στην Ελλάδα βγάζει πάρα πολλά χρήματα;

Σήμερα το YouTube μπορεί να θεωρηθεί ένα κανονικό επάγγελμα, με τα ένσημά του, και ό,τι άλλο περιλαμβάνει μία ατομική επιχείρηση. Συγκεκριμένα μιλάμε για μία επιχείρηση που δεν έχει ωράριο. Τα ρεπό, οι άδειες και οι υπερωρίες κρίνονται καθαρά από τον καθένα μας, οπότε όσο περισσότερο δουλεύεις, τόσο καλύτερα αμείβεσαι. Θέλω να τονίσω ότι για να φτάσεις να αμείβεσαι καλά απαιτούνται δεκάδες ώρες καθημερινής εργασίας.

Ποιο τραγούδι είναι αυτό που εμμονικά άκουγες για αρκετό διάστημα από το πρωί μέχρι το βράδυ;

Είναι το τραγούδι της Doja Cat, «Streets».

Το «Dat Lilly» από που προέκυψε;

Lilly με φώναζαν από μωρό στο σπίτι, το Dat είναι αργκό του «That» και βγήκε από ένα inside joke με τους φίλους μου.

Περιέγραψε μου μία εντελώς mad στιγμή σου. Πώς είσαι όταν φρικάρεις;

Συνήθως πνίγομαι μόνη μου σε μία κουταλιά νερό και ως κάκιστη multitasker παθαίνω τρέλα μέχρι να οργανωθώ. Αλλά σε γενικές γραμμές, πολύ πολύ σπάνια έχω mad στιγμές! Ανάσες παιδιά!

https://www.instagram.com/p/CmbSempovbI

Πώς νιώθεις που θα είσαι superhost στα φετινά Mad Awards; Υπάρχει κάτι που σε αγχώνει (ή όχι) ιδιαίτερα;

Είναι απίστευτη η χαρά μου μετά τα περσινά βραβεία που θα είμαι ξανά μέρος αυτών και θα το ζήσουμε όλοι μαζί. Είναι από τις διοργανώσεις που ανυπομονείς να έρθουν και λυπάσαι όταν τελειώνουν. Είναι μεγαλύτερος ο ενθουσιασμός μου από το άγχος. Το μόνο άγχος κάθε φορά είναι να προλάβουμε να ραφτούμε.

Μπορείς να μας δώσεις κάποιο hint για τη φετινή διοργάνωση των Mad VMA 2023 από τη ΔΕΗ; Τι εκπλήξεις να περιμένουμε;

Φέτος ειδικά, που γιορτάζουμε τα 20 χρόνια VMA ετοιμαστείτε να γίνει ΧΑΜΟΣ που δε θα μείνει μόνο στη βραδιά των βραβείων! Ξεκινάμε από την Κυριακή 18 Ιουνίου στο MAD VMA VILLAGE από τη ΔΕΗ, μία ημέρα πριν την απονομή, με πολλή μουσική, φαγητό, experiential activations, και ένα μεγάλο πάρτυ το ίδιο βράδυ. Θα είμαστε στον ανοιχτό χώρο του Τae Κwon Do και θα σας περιμένουμε όλους εκεί! Και φυσικά, αποκορύφωμα θα είναι η βραδιά των βραβείων με πολλές – πολλές εκπλήξεις, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου.

https://www.instagram.com/p/CfHXPLzoVlw

Τελικά ποια είναι η Γωγώ ή πόσο Γωγώ είσαι;

H Γωγώ είναι ένας θρύλος πλέον. Όλα ξεκίνησαν από μία αστεία ιστορία που μου είχε στείλει μία ακόλουθός μου, που τη λένε Γωγώ. Ο τρόπος που τη διάβασα έμεινε στον κόσμο, γέλασαν, ταυτίστηκαν, και αναφερόμασταν συνέχεια στο ίδιο αστείο μέχρι που γίναμε μία τεράστια Γωγουλοοικογένοια και εγώ η Μαμά Γωγώ. Το αγαπημένο κομμάτι του καναλιού είναι ότι στην ουσία έχουμε γίνει μία μεγάλη παρέα. Με τα δικά μας inside jokes, με το δικό μας κώδικα επικοινωνίας, τις δικές μας θεματικές ενότητες, που θα βρεθούμε τυχαία στο δρόμο, δε θα γνωριζόμαστε προσωπικά και όμως θα είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια, σαν να είμαστε φίλοι και που θα καταλάβουμε αμέσως όταν πούμε μία ατάκα σε τι αναφερόμαστε. Μία από αυτές είναι και το «Γωγώ» και τη λατρεύω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved