Mad VMAs 2023: Οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες μοιράστηκαν μυστικά και tbs stories από τον θεσμό

H Δέσποινα Βανδή, η Ιlenia Williams, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Θέμης Γεωργαντάς και αρκετοί ακόμη πρωταγωνιστές του πιο διαχρονικού μουσικού θεσμού αποκάλυψαν άγνωστα περιστατικά από τα Mad VMAs.

Τα Mad Video Music Awards είναι αναμφίβολα η πιο λαμπερή και fun ετήσια διοργάνωση που υμνεί τη μουσική. Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος δίνει κάθε χρόνο το παρών στο κόκκινο χαλί ενώ οι πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της εγχώριας μουσικής σκηνής συνεργάζονται και παρουσιάζουν τα πιο ανατρεπτικά acts.

Με θυμάμαι χαρακτηριστικά στην εφηβεία όπου ανυπομονούσα να μάθω όλες τις υποψηφιότητες και φυσικά να ψηφίσω τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες στην επίσημη ιστοσελίδα του MAD.

Τα Mad VMAs είναι τα πρώτα μας μουσικά βραβεία, η πρώτη μας συναυλία, ο πρώτος μας χορός στην αρένα και μια μουσική ιστορία ενηλικίωσης για την καθεμία από εμας ξεχωριστά.

Tα Μad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ γιορτάζουν 20 χρόνια

Είκοσι ολόκληρα χρόνια πίσω, το καλοκαίρι του 2004 προβλήθηκαν και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τα MAD Video Music Awards, τα μουσικά βραβεία που τιμούν τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στη μουσική που έλαβαν χώρα κατά την προηγούμενη χρονιά.

Ο Σάκης Ρουβάς θα είναι φέτος ο καλλιτέχνης που θα πάρει το τιμητικό βραβείο των Mad VMAs για την παρουσία του στον μουσικό θεσμό όλα αυτά τα χρόνια και θα ήταν μεγάλο ψέμα να σου πω ότι δεν είμαι μία από τις Ρουβίτσες που φωνάζουν «Σάκηηηη» κάθε φορά που ο Έλληνας σταρ ανεβαίνει στο stage. Ο 51χρονος τραγουδιστής κατέχει τη δεύτερη θέση (την πρώτη θέση κατέχει η Έλενα Παπαρίζου με 32 βραβεία) στη νίκη βραβείων, έχοντας πάρει από το 2004 έως το 2019 εικοσιέξι βραβεία.

O πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός της χώρας επιστρέφει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do και αναμένεται να μας προσφέρει ξεχωριστές μουσικές στιγμές και μεγάλες εκπλήξεις.

https://www.instagram.com/p/CrvKsEKsyS9

Oι πρωταγωνιστές των Mad Video Music Awards μοιράστηκαν επικά bts stories από τον θεσμό

Ο παρουσιαστής των Mad Video Music Awards, Θέμης Γεωργαντάς μίλησε στην κάμερα του MAD και μας μετέφερε λίγα χρόνια πίσω, αποκαλύπτοντάς μας άγνωστα περιστατικά απευθείας από τα παρασκήνια. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε μια από τις χειρότερες εμπειρίες του ήταν όταν αναγκάστηκε να φορέσει επί σκηνής ένα space ρούχο το οποίο κυριολεκτικά κόλλησε επάνω του λόγω της αφόρητης ζέστης.

Ο παρουσιαστής των μουσικών βραβείων έκανε μια ακόμη αποκάλυψη αναφέροντας πως Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή είχαν χαιρετηθεί λακωνικά στο backstage ενώ ο ίδιος έδιωξε μια φορά άθελά του τον Σάκη Ρουβά από τα καμαρίνια.

Τα Mad VMAs 2023 συμπληρώνουν 20 χρόνια και οι stars αποκάλυψαν τι σημαίνει για αυτούς ο θεσμός

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για την πρώτη φορά που ανέβηκε στη σκηνή των MAD VMAs σε ηλικία 19 χρονών, αδυνατώντας να ισορροπήσει στα ψηλοτάκουνα παπούτσια της. Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε μαζί μας την πιο άβολη στιγμή της on stage ενώ η Ilenia Williams θυμήθηκε την χρονιά που η αφόρητη ζέστη την δυσκόλεψε να καλύψει το event αφού το μακιγιάζ έλιωνε κυριολεκτικά επάνω της.

Στο video που ακολουθεί θα δεις όλα όσα αποκάλυψαν οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες για τα άγνωστα περιστατικά στα Mad Video Music Awards.

Πηγή κεντρικής: mad_tv

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved