Τα Mad VMAs 2023 συμπληρώνουν 20 χρόνια και οι stars αποκάλυψαν τι σημαίνει για αυτούς ο θεσμός

O μεγαλύτερος ελληνικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ, έρχονται για 20η χρονιά τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στο γήπεδο Tae Kwon Do.

H αντίστροφη μέτρηση για την μεγαλύτερη ετήσια γιορτή της μουσικής, τα Mad Video Music Awards έχει ξεκινήσει και δεν σου κρύβω πως ανυπομονώ να βρεθώ για ακόμη μια φορά στο γήπεδο Tae Kwon Do όπου χτυπά δυνατά ο παλμός της πιο fun διοργάνωσης.

Η φετινή απονομή θα είναι ξεχωριστή και ο λόγος είναι πως ο θεσμός συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια έντονων συγκινήσεων, ανατρεπτικών καλλιτεχνικών συνεργασιών κι εντυπωσιακών απονομών.

Όλοι οι #MADfans περιμένουμε με αγωνία τη Δευτέρα 19 Ιουνίου όπου οι stars της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας θα δώσουν το παρών στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do τόσο στο κόκκινο χαλί αλλά και στη σκηνή. Το διαχρονικό ελληνικό μουσικό θεσμό παρουσιάζει όπως πάντα ο Θέμης Γεωργαντάς. Μαζί του θα βρίσκονται οι Superhosts: Dat Lilly, Fipster, Modern Cinderella, Persad, Vangelis Nakis και Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός ενώ τον ρυθμό θα δίνει από τα decks ο Official Dj Display.

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 μεγαλώνουν και το γιορτάζουν με full ενέργεια και MAD διάθεση. Φέτος η γιορτή θα ξεκινήσει νωρίτερα και συγκεκριμένα από το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου, με δωρεάν είσοδο στο γήπεδο, πρόσβαση σε θεματικά περίπτερα και experiential activations για όλες τις ηλικίες.

Οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες μίλησαν για τα Mad Vma

Οι πρωταγωνιστές των Mad Awards μίλησαν με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην κάμερα του ΜAD και αποκάλυψαν τις τρεις πρώτες λέξεις που έρχονται στο μυαλό τους όταν ακούν τη φράση Mad VMA.

Η Δέσποινα Βανδή, η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Σαμπάνης, οι Μέλισσες, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Σαμπάνης και αρκετοί ακόμη stars έδωσαν τις απαντήσεις τους με τις λέξεις: πάρτι, παλμός, χαρά, μουσική, χορός, γιορτή, συνεργασίες να επικρατούν.

MAD VMAs 2023: Λίγο πριν τα φετινά βραβεία θυμόμαστε τα καλύτερα hair looks στο κόκκινο χαλί

«Πάρτι, συναυλία, μουσική, κόσμος, χαμός, παλμός», είναι οι πρώτες λέξεις που έρχονται στο μυαλό του παρουσιαστή, Θέμη Γεωργαντά.

Η Δέσποινα Βανδή δηλώνει πως τα Mad Vmas είναι για εκείνη το μεγαλύτερο μουσικό πάρτι και η πιο χαρούμενη συνάντηση του καλλιτεχνικού κόσμου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ταυτίσει τα μουσικά βραβεία με τις λέξεις: χορός, μουσική και λαμπερές εμφανίσεις.

Για την Ελένη Φουρέιρα τα Vmas είναι μουσική, χαρά, τραγούδια και φυσικά πολλά hits ενώ για τον Αντώνη Ρέμο ο θεσμός έχει συνδεθεί με τον Θέμη Γεωργαντά.

Δες καλύτερα τις απαντήσεις των αγαπημένων σου καλλιτεχνών στο video που ακολουθεί.

Πηγή κεντρικής: madtv

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved