Victor Vernicos: «Οι φίλοι μου με πειράζουν για να είναι σίγουροι ότι δεν θα πάρω αέρα»

Ο 16χρονος Victor Vernicos που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision μιλά στο TeenQueen για τη συμμετοχή του στον μουσικό διαγωνισμό, τη ζωή του και τα μελλοντικά του όνειρα στον χώρο της μουσικής.

O Victor Vernicos θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. O 16χρονος τραγουδιστής θα διαγωνιστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του λαμπερού θεσμού στον Β’ Ημιτελικό που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου στο Liverpool του Ηνωμένου Βασιλείου, με στόχο να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της 13ης Μαΐου.

Το videoclip της ρομαντικής μπαλάντας του ξεχώρισε από τα πρώτα κιόλας 24ωρα κυκλοφορίας για τη σύγχρονη αισθητική του και ξεπέρασε τις 650.000 προβολές στο Youtube.

Ο Victor Vernicos έχει καταγωγή από την Ελλάδα και σε πολύ νεαρή ηλικία είχε εκδηλώσει το ταλέντο και την κλίση του στη μουσική με αποτέλεσμα σε ηλικία 4 ετών να ξεκινά μαθήματα πιάνου. Ξεκίνησε να συνθέτει τα δικά του τραγούδια σε ηλικία μόλις 11 ετών και αυτό του έδωσε το έναυσμα να εξελιχθεί στην παραγωγή, επιλέγοντας να κάνει και μαθήματα Μουσικής Τεχνολογίας. Οι γονείς του τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα και είναι ιδιαίτερα περήφανοι για την πορεία του και την συμμετοχή του στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision.

Amanda Georgiadis Tenfjord: «Από την Ελλάδα μού έχει λείψει η γιαγιά μου, το σουβλάκι και η θάλασσα»

Κορίτσια, ήρθε η ώρα να μάθουμε περισσότερα για τον Victor Vernicos!

Είσαι ο νεότερος εκπρόσωπος που έχει στείλει η Ελλάδα στη Eurovision. Έχεις αισθανθεί ότι φέρεις μια μεγάλη ευθύνη απέναντι στη χώρα σου ή έχεις νιώσει φόβο/αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα;

Νιώθω μεγάλη τιμή και είμαι ειλικρινά πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στη σκηνή εκπροσωπώντας τη χώρα μας.

Το τραγούδι «What they say» είναι δική σου σύνθεση και όπως διάβασα το έγραψες σε ηλικία 14 ετών. Τι θεωρείς πως το κάνει να ξεχωρίζει; Τι σε ενέπνευσε να το γράψεις και γενικότερα από πού παίρνεις έμπνευση για να γράψεις;

Το τραγούδι βασίζεται σ' ένα προσωπικό μου βίωμα και θέλω μέσα από αυτό να εμπνεύσω όλους τους ανθρώπους να μιλάνε ανοιχτά για τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους. Πιστεύω ότι η ειλικρίνειά του και το γεγονός ότι δεν γράφτηκε μόνο για την Eurovision (δηλαδή έχει έναν μη συνηθισμένο ήχο), το κάνουν να ξεχωρίζει και να απευθύνεται σε όλους.

Έχεις γράψει ποτέ τραγούδι για κάποιον έρωτα;

Γράφω για όλα τα συναισθήματα που βιώνω στην καθημερινότητά μου και φυσικά ο έρωτας είναι ένα από αυτά. Όποιος ακούσει και τα υπόλοιπα τραγούδια που έχω κυκλοφορήσει πιστέψτε με, θα το καταλάβει.

Είσαι 16 ετών άρα πηγαίνεις ακόμη σχολείο. Σου έχουν πει οι γονείς σου παράλληλα με το όνειρό σου στην μουσική να περάσεις και στο πανεπιστήμιο για να έχεις ένα Plan b στη ζωή σου;

Στην οικογένειά μου μιλάμε ανοιχτά για όλα τα θέματα. Εγώ ιδανικά θα ήθελα να είμαι καλλιτέχνης για την υπόλοιπη ζωή μου και είμαι ένας άνθρωπος που τα δίνει όλα σε ό,τι κάνει. Δεν κάνω τίποτα στο 50% - αφοσιώνομαι πλήρως, όπως ακριβώς έχω κάνει στην μέχρι τώρα πορεία μου στην μουσική.

victor7.JPG

Φαντάζομαι πως αυτή την περίοδο το πρόγραμμά σου είναι πολύ πιεσμένο λόγω Eurovision. Τι είναι αυτό που σου έχει λείψει περισσότερο από την ανεμελιά της ηλικίας σου;

Μέσα από την καρδιά μου: Τίποτα! Κάνω καθημερινά και πολλές ώρες πρόβες με τον κ. Ρήγο για την εμφάνισή μας στη σκηνή, δίνω συνεντεύξεις σε ΜΜΕ από την Ελλάδα και το εξωτερικό και κάνω πολλά πράγματα που σχετίζονται με τη μουσική και τη Eurovision. Χαίρομαι παρά πολύ που κάνω αυτό που κάνω γιατί το αγαπώ πραγματικά και έχω γύρω μου τις φιλίες και τις σχέσεις που χρειάζομαι και θέλω. Σίγουρα θα ήταν ωραίο να υπήρχε παραπάνω ελεύθερος χρόνος για όλα αλλά μου αρέσει να τρέχω και... να προλαβαίνω (γελάει)! Είμαι ενεργητικός και δραστήριος τύπος και με κάνει χαρούμενο μια γεμάτη και δημιουργική μέρα.

Άλλαξε η συμπεριφορά κοντινών σου ανθρώπων από τη στιγμή που άρχισες να γίνεσαι περισσότερο γνωστός λόγω της Eurovision; Οι φίλοι σου τι σου λένε;

Οι φίλοι μου χαίρονται παρά πολύ για εμένα. Κανένας δεν έχει αλλάξει - μόνο με πειράζουν λιγάκι παραπάνω να είναι σίγουροι ότι δεν θα πάρω αέρα, όπως πρέπει (γελάει).

https://www.instagram.com/p/CrJYo0QA3Zx

Μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής σου στη Eurovision o κόσμος άρχισε να αναζητά περισσότερες πληροφορίες για εσένα. Στα social media δέχεσαι μηνύματα; Ποιο είναι το πιο αστείο και το πιο awkward μήνυμα που έχεις λάβει; Σε σταματάνε στον δρόμο; Αν ναι τι σου λένε;

Με έχουν σταματήσει στον δρόμο και μου στέλνουν καθημερινά πολλά όμορφα και θετικά μηνύματα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων γι' αυτό. Το πιο αμήχανο μήνυμα που δέχθηκα ήταν από μια κοπέλα από την Εσθονία η οποία μου ζήτησε να της τραγουδήσω το «Χρόνια Πολλά» για τα γενέθλιά της. Είδα το μήνυμά της μετά από δύο εβδομάδες και ένιωθα άσχημα, αλλά φυσικά δεν δίστασα να της ευχηθώ έστω και καθυστερημένα.

Θα σε ενδιέφερε μια διεθνής καριέρα ή θέλεις να μείνεις στην Ελλάδα;

Σίγουρα! Δεν θέλω να «μείνω» πουθενά. Όπου με πάει η μουσική μου θα πάω και πιστεύω ότι η μουσική μου έχει βάση το εξωτερικό σίγουρα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved