Barbara Argyrou: «Μου αρέσει το ρίσκο και οι αλλαγές στη ζωή μου»

Η Barbara Argyrou μιλά στο TeenQueen.gr για όσα αποκόμισε από τη συμμετοχή της σε talent shows, αποκαλύπτει τι θα έλεγε στην Billie Eilish αν τη συναντούσε από κοντά και μοιράζεται τα όνειρά της για διεθνή καριέρα. 

Η φυσιογνωμία της θυμίζει international girl. Το ίδιο και η μουσική της. Γι’ αυτό είναι πολλοί αυτοί που την έχουν παρομοιάσει με την Billie Eilish. Ο λόγος για την Barbara Argyrou. Ένα κορίτσι, που δε βάζει όρια στους μουσικούς ορίζοντές της, της αρέσει να δοκιμάζει, να πειραματίζεται. Γι’ αυτό και τραγουδά και ξένο στίχο, αλλά και ελληνικό.

Τελευταία της επιτυχία; Το τραγούδι «Zali», ένα εκκεντρικό pop κομμάτι με psychedelic ήχους, που θα σε κάνει να κολλήσεις από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα. Για το νέο αυτό hit, για την απόφασή της να συμμετάσχει σε talent shows, για social media και φλερτ και για πολλά άλλα μιλά στο TeenQueen.gr η Barbara Argyrou. Are you ready?

Alexia Up in the Hype: «Στην αρχή σνόμπαρα το TikTok αλλά ο κόσμος με έκανε να το αγαπήσω»

https://www.instagram.com/p/ClyFrGBtXZm

Ο κόσμος σε γνώρισε μέσα από talent shows και σε αγάπησε αμέσως. Τι γεύση σού άφησε αυτή η εμπειρία;

Συμμετείχα σε 3 talent shows. Στο Junior Music Stars με τον Γιώργο Θεοφάνους, στο Final Four με τους Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ελένη Φουρέιρα και Μιχάλη Κουϊνέλη και στο America’s Got Talent, όπου δεν πρόλαβα να ζήσω πολλά, καθώς ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού και ήταν αδύνατον να ταξιδέψω πίσω στην Αμερική για την επόμενη φάση. Κέρδισα, όμως, πολλά! Κατάφερα να στέκομαι μπροστά σε τόσο μεγάλο κοινό και να τραγουδώ ζωντανά, είδα πώς δουλεύει μια τηλεοπτική παραγωγή, γνώρισα πολύ κόσμο, πήρα συμβουλές και θεωρώ ότι μόνο καλό έχει να προσφέρει ένα talent show σε όποιον συμμετέχει. Αρκεί, βέβαια, να είναι έτοιμος για την «απόρριψη», γιατί δυστυχώς δεν βγαίνουν όλοι νικητές. Εγώ δεν κέρδισα σε κανένα από αυτά, αλλά νιώθω κερδισμένη από την εμπειρία.

Γράφεις κυρίως αγγλικούς στίχους, αλλά τώρα επέστρεψες με νέο τραγούδι, με τη Zali, που έχει ελληνικό στίχο. Τι σε ιντρίγκαρε και το τόλμησες;

Ήταν απλώς μια δοκιμή. Μου αρέσει το ρίσκο και οι αλλαγές στη ζωή μου, οπότε ήθελα να δοκιμάσω καινούριους ήχους, αλλά και ελληνικό στίχο σε τραγούδι. Χωρίς τον Ody Icons και τον Teo Pouzbouris που υπογράφουν το κομμάτι δεν θα έβγαινε αυτό το αποτέλεσμα. Τους ευχαριστώ πραγματικά πολύ για την εμπιστοσύνη τους.

Πώς είναι η Barbara σε περίοδο έμπνευσης και δημιουργίας μουσικής; Κλείνεσαι στον εαυτό σου και στο studio ή μοιράζεις τον χρόνο σου και σε άλλες δραστηριότητες;

Η Barbara άπαξ και μπει στο στούντιο δύσκολα βγαίνει από εκεί μέσα. Συνεχίζω κανονικά και την καθημερινότητά μου, αλλά πρέπει να υπάρχει ένα ίχνος μουσικής μέσα στη μέρα μου για να νιώθω ότι πέρασε δημιουργικά. Γενικότερα, όμως, βρίσκομαι μονίμως σε περίοδο έμπνευσης και δημιουργίας. Αυτή είναι η ζωή μου!

Τον τελευταίο καιρό ζεις στη Γερμανία. Τι σε έκανε να αποφασίσεις να αλλάξεις τη ζωή σου και να μετακομίσεις;

Μετακόμισα στη Γερμανία, διότι μου έχουν δοθεί πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες εδώ. Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα να φύγω και τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή.

barbara_argyrou1.jpg

Σίγουρα σου έχουν πει ότι μοιάζεις με την Billie Eilish. Έχεις σκεφτεί τι θα της έλεγες αν τη συναντούσες ποτέ από κοντά;

Μου λένε συνέχεια ότι μοιάζω με την Billie Eilish, οπότε πια το έχω συνηθίσει! Νομίζω πως μοιάζουμε μόνο εμφανισιακά. Αν τη συναντούσα, πάντως, θα της έλεγα να φτιάξουμε μαζί ένα τραγούδι για να δει ο κόσμος τις ουσιαστικές διάφορες μας (γέλια).

Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει στη ζωή σου κι αυτή που ακόμα δεν έχεις τολμήσει να κάνεις;

Αν αρχίσω να λέω τις τρελές που κάνω, δεν θα με πιστεύει κανείς και θα ξημερώσουμε κιόλας (γέλια).

Στο TikTok ανεβάζεις μόνο ό,τι αφορά τη μουσική. Δεν έχεις σκεφτεί να ποστάρεις κάποιο fun video;

Παρότι ως Barbara πιστεύω ότι έχω fun στην καθημερινότητά μου, δεν έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ και να κάνω ένα χιουμοριστικό ή πιο αστείο βίντεο στο TikTok. Προτιμώ να προμοτάρω τη δουλειά μου και να δείχνω ποια είμαι καλλιτεχνικά. Ευτυχώς, πλέον το TikTok βοηθάει πολύ στο support της δουλειάς, όπως συνέβαινε παλαιότερα και με το YouTube.

Εσένα τι σου αρέσει να βλέπεις στο TikTok όταν σκρολάρεις; Με τι κολλάς;

Δεν κολλάω με κάτι συγκεκριμένο, αλλά το for you page μού πετάει συνήθως αστεία videos. Πιστεύω ο αλγόριθμος «ξέρει».

barbara_argyrou3.jpg

Φλερτ δέχεσαι στα social media;

Εννοείται πως δέχομαι φλερτ. Νομίζω κάθε νέος της γενιάς μου φλερτάρει από τα social media. Έχω δεχτεί αρκετά σχόλια. Μου έχουν ζητήσει να βγούμε και ραντεβού χωρίς να έχουμε ξαναμιλήσει ποτέ. Δε θα σου πω όμως τι έκανα (γέλια).

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved