Barbara Argyrou: Κυκλοφόρησε το πρώτο αγγλόφωνο track της και θα το λατρέψεις

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της θα γίνει ASAP το αγαπημένο σου!

Δεν χωρά καμιά αμφιβολία στο ότι η Barbara Argyrou είναι η Νο1 φωνή της γενιάς της. Η όμορφη νεαρή καλλιτέχνιδα έχει κερδίσει και με το παραπάνω την αγάπη του κοινού από τα πρώτα της κιόλας βήματα, άλλωστε μη ξεχνάς πως ο κόσμος τη στήριξε και με το παραπάνω στο μουσικό διαγωνισμό «The Final Four» όπου και έφτασε μέχρι τον τελικό.

Με τις ερμηνείες της, τη μοναδική φωνή της και το ξεχωριστό της στιλ έχει αγαπηθεί και πρέπει σε αυτό το σημείο να σου θυμίσουμε πως στα social media η Barbara έχει περισσότερους από 36 χιλιάδες πιστούς followers.



Λοιπόν, αν αναρωτιέσαι τι λατρεύουν στο προφίλ της, έχουμε πολλούς λόγους να σου αναφέρουμε. Αρχικά έχει υπέροχες φωτογραφίες και αφετέρου δημοσιεύει υπέροχα cover. Επίσης ενημερώνει τους θαυμαστές της για κάθε τι νέο που ετοιμάζει. Έτσι έγινε και τώρα λοιπόν. H Barbara κυκλοφορεί το πρώτο αγγλόφωνο single της και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν με αυτή την είδηση, όπως και εμείς άλλωστε.

Το νέο της κομμάτι έχει τίτλο «INSANE» και μάλιστα μουσική αλλά και στιχουργική επιμέλεια είναι δικές της σε συνεργασία με τους ARCADE. Όσο για το music video, αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Άκουσέ το εδώ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved