Αυτή είναι η viral AI εφαρμογή που μεταμορφώνει τους πάντες σε μαθητές των ‘90s

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που την έχουν ήδη δοκιμάσει. 

Σίγουρα θα έχεις προσέξει το τελευταίο διάστημα κάποιο post celebrity που «αναπολεί» τα σχολικά του χρόνια με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και μίας εφαρμογής που έχει γίνει viral.

Η εφαρμογή ονομάζεται EPIK και βρίσκεται στις top εφαρμογές που κατεβάζουν οι χρήστες του διαδικτύου στην Αμερική. Με τη βοήθεια του AI, δημιουργεί φωτογραφίες σχολικής επετηρίδας, αφού πρώτα ζητήσει από τους χρήστες να ανεβάσουν κάποιες selfie τους.

Στη συνέχεια, επεξεργάζεται αυτές τις εικόνες και δημιουργεί «Yearbook» με 90s αισθητική.

Στην ουσία, δίνει τη δυνατότητα σε όσους τη χρησιμοποιούν να φανταστούν πως θα έμοιαζαν αν αποφοιτούσαν από το λύκειο τη δεκαετία του ‘90.

Μπορεί το app να είναι δωρεάν για λήψη, αλλά μετά πρέπει να πληρώσεις για να δημιουργήσεις τις δικές σου φωτογραφίες.

Τις τελευταίες ημέρες, η εφαρμογή EPIK έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς celebrities (και όχι μόνο) στο εξωτερικό, ενώ επώνυμα πρόσωπα στη χώρα μας, την έχουν, επίσης, δοκιμάσει και έχουν μοιραστεί τα αποτελέσματα στους λογαριασμούς τους στα social media, τόσο σε Instagram όσο και TikTok.

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες στον Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Καλά ανακάλυψα ένα τρομερό application που βάζεις φωτο σου και σου βγαζει με Ai διάφορες εκδοχές του εαυτού σου από φωτογραφίσεις σχολικών λευκωμάτων. Ειλικρινά δεν ξέρω που το βρήκα. Είμαι τρομερά πρωτοπόρος και πρωτότυπη. Ου Α Ου»;

https://www.instagram.com/p/CyI1LlvLE-l/

Εβελίνα Νικόλιζα

Η Εβελίνα Νικόλιζα ανεβάζοντας κι εκείνη τα αποτελέσματα του ΑΙ, έγραψε: «Είναι από αυτά που βλέπω να ανεβάζουν πολλοί και αναρωτιέμαι “για ποιο λόγο μπορεί κάποιος να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία”😬 Και μετά φυσικά τα κάνω κι εγώ. Γιατί αυτή είμαι κύριες και κύριοι 🤷‍♀️😂🧡 Ψηφίστε την καλύτερη».

Σε δεύτερο σχετικό της post έγραψε: «Συγγνώμη αλλά δε μπορώ να σταματήσω 🤷‍♀️🙈😂Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω φωτογραφίες από το πως πραγματικά ήμουν στην εφηβεία να γελάσουμε όλοι μαζί 😅».

https://www.instagram.com/p/CyGTDnIIEsF/

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Το νέο trend έκανε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία έγραψε: «Έλα παιδιά ,ότι πρόλαβα ,γιατί έχω ραντεβού με Brandon και Kelly στο Peach Pit».

https://www.instagram.com/p/CyJL8EKorBG/

Δανάη Γεωργαντά

Η Μικρή Ολλανδέζα έκανε και εκείνη το trend και έγραψε: «Δεν κρατήθηκα, το έκανα και εγώ! Το app λέγεται EPIK και πληρώνεις σε κάθε photo dump 😑».

https://www.instagram.com/p/CyF65JCMBFM/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved