Αυτά είναι τα 3 top apps για ατελείωτο messaging που πρέπει να «κατεβάσεις» asap

Ποιες άλλες επιλογές έχεις εκτός από το Messenger και το Viber;

Τα messaging apps αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Μέσω αυτών μας δίνεται η δυνατότητα να μιλήσουμε μέσω γραπτών και ηχητικών μηνυμάτων, όπως και βιντεοκλήσεων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα από οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε εύκολα, γρήγορα και χωρίς κανένα απολύτως κόστος!

Άλλωστε, μετά την πανδημία οι συγκεκριμένες εφαρμογές έχουν εισαχθεί και στην επαγγελματική, αλλά και σχολική ζωή, αφού μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους συναδέλφους μας ανά πάσα ώρα και στιγμή, για τα projects και τις αντίστοιχες υποχρεώσεις μας.

Ωστόσο, ποια είναι τα 3 κορυφαία apps που μπορείς να προτιμήσεις, αν έχεις βαρεθεί το Messenger και το Viber; Εμείς σου έχουμε την απάντηση! Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να καθίσεις αναπαυτικά και να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές. Ας ξεκινήσουμε!

Ποια είναι τα 3 κορυφαία messaging apps εκτός του Messenger και του Viber;

RingCentral

Η αλήθεια είναι, πως το συγκεκριμένο app αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες επιλογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Μεταξύ των υπόλοιπων δυνατοτήτων του επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν όλα τα αρχεία και τις πληροφορίες τους σε ένα συγκεκριμένο μέρος, δημιουργώντας χρονοδιαγράμματα και agenda για τις υποχρεώσεις, που «τρέχουν». Αν είσαι ένα πολυάσχολο girlboss, τότε σίγουρα αυτή η εφαρμογή είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου!

Telegram

Το Telegram υπερηφανεύεται για το απόρρητο των χρηστών και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, που διαθέτει. Διαθέτει κρυπτογράφηση μηνυμάτων, αλλά και δυνατότητα πλήρους καταστροφής τους, ενώ είναι ιδανικό και για επαγγελματικές ομαδικές συζητήσεις.

WeChat

Μια κινεζική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού είναι το WeChat, το οποίο διαθέτει χαρακτηριστικά που κάνει τη σύνδεση των χρηστών πολύ απλή και εύκολη. Παρόλες τις φήμες περί ανασφάλειας για την προστασία των χρηστών του, ορισμένα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, πραγματοποίησαν διάφορα επιστημονικά πειράματα και διέψευσαν τις κατηγορίες περί λογοκρισίας από την κινεζική κυβέρνηση. Πάτησε το «Download» χωρίς ενοχές και δισταγμό!

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σου υπενθυμίσουμε πως οι επιλογές είναι άπειρες και μπορείς να διαλέξεις μεταξύ πολλών, διαφορετικών εφαρμογών, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τη δική σου, προσωπική διευκόλυνση. Επικοινώνησε με τους φίλους και την οικογένειά σου ανά πάσα ώρα και στιγμή, χωρίς καμία απολύτως χρέωση, με τη βοήθεια των κορυφαίων εφαρμογών που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο Internet!

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved