Ξέφυγε από τα συνηθισμένα! 5 πρωτότυπες ιδέες για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο με το αγόρι σου

Γίνε το πιο πρωτότυπο κορίτσι και εντυπωσίασέ τον!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και, παρόλο που πολλοί τη μισούν, για εμένα είναι μία από τις πιο όμορφες γιορτές - ακόμα και όταν είμαι single!

Φυσικά και συμφωνώ με τη νοοτροπία «πρέπει να εκφράζεις την αγάπη σου καθημερινά», αλλά όπως τα γενέθλια είναι μια καλή δικαιολογία για να γιορτάσεις τον εαυτό σου, έτσι και o Άγιος Βαλεντίνος αποτελεί μία καλή αφορμή για να γιορτάσεις την αγάπη σου!

brittney burnett 464861 unsplash

Πώς θα φτιάξεις το πιο προσωπικό δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου

Αν, λοιπόν, λατρεύεις κι εσύ τη γιορτή των ερωτευμένων και έχεις ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες, πάρε την πρωτοβουλία να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να προτείνεις στο αγόρι σου να κάνετε φέτος κάτι διαφορετικό, που ξεφεύγει από το κλασικό... δείπνο και ταινία αγκαλιά στον καναπέ.

Παρακάτω θα βρεις 5 υπέροχες ιδέες για να γίνεις το πιο πρωτότυπο και διασκεδαστικό κορίτσι του κόσμου στα μάτια του αγαπημένου σου!

Παίξτε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ή φτιάξτε ένα παζλ

https://www.instagram.com/p/CBL3aZip4-u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν ξέρω για εσένα, εγώ πάντως προμηθεύτηκα πολλά επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Αν ισχύει το ίδιο και για εσένα, καιρός να κατεβάσεις μερικά από αυτά από το πατάρι, αφού αποτελούν έναν υπέροχο τρόπο για να διασκεδάσεις με το αγόρι σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Θεματικό δείπνο και ταινία

https://www.instagram.com/p/CZcC5dqMoaV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εντάξει, ξέρω ότι είπα όχι για δείπνο και ταινία, αλλά με μία μικρή ιδιαιτερότητα ή παραλλαγή, μπορεί να μετατραπεί σε ένα ραντεβού που δε μοιάζει με κανένα άλλο! Για παράδειγμα, αν σας αρέσει το ιταλικό φαγητό, μαγείρεψε το αγαπημένο σας πιάτο και δείτε μία ιταλική ταινία! Ή ίσως είστε και οι δύο τεράστιοι fans του Harry Potter, οπότε μπορείς να ετοιμάσεις ένα γεύμα όπως αυτό που θα είχατε στο Hogwarts - σκέψου την πίτα Shepherd, το ψητό μοσχάρι, τις βραστές πατάτες και τους καυτούς ψημένους ξηρούς καρπούς. Αφού τον εντυπωσιάσεις με το δείπνο, ξεκινήστε έναν... μαραθώνιο ταινιών του Harry Potter.

Περάστε όλη την ημέρα μαζί



Συναντηθείτε μετά το σχολείο ή το πανεπιστήμιο και αφιερώστε όλη την ημέρα ο ένας στον άλλον. Κάντε μία βόλτα δίπλα στη θάλασσα, φάτε στο αγαπημένο σας εστιατόριο ή κλείστε ραντεβού σε ένα σπα για να απολαύσετε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.

Πρωινό στο κρεβάτι

https://www.instagram.com/p/CZcC5NCsBsA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εάν συγκατοικείτε, μπορείς να εκπλήξεις το αγόρι σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ετοιμάζοντάς του ένα υπέροχο πρωινό. Πήγαινέ του το στο κρεβάτι και ξύπνα τον με ένα γλυκό και τρυφερό φιλί. Μην ξεχάσεις τις γιορτινές χαρτοπετσέτες και τα μπισκότα σε σχήμα καρδούλας, που είτε έχεις φτιάξει μόνη σου από το προηγούμενο βράδυ είτε έχεις αγοράσει.

Γράψ' του ένα γράμμα που θα το ανοίξει το επόμενο έτος

https://www.instagram.com/p/CZcC5sJsnSJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό είναι ξεκάθαρα το αγαπημένο μου και μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω, αλλά είναι επίσης υπέροχο για όσες δεν έχουν την οικονομική άνεση να πάρουν κάποιο δώρο στο αγόρι τους. Αφιέρωσε μερικά λεπτά και γράψ' του ένα γράμμα, όπου θα αναφέρεις τι λατρεύεις σε εκείνον, ή πού ελπίζεις να είστε αυτή την ημέρα το επόμενο έτος. Μοναδική προϋπόθεση είναι να ανοίξει το γράμμα αυτό σε έναν χρόνο από τώρα, για να αποκτήσει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον το όλο θέμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 πανεύκολα χτενίσματα για να εντυπωσιάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τα καλύτερα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου ανάλογα με το χρόνο της σχέσης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved