Άγιος Βαλεντίνος: Τα 5 πιο ρομαντικά date looks που δεν είναι μόνο κόκκινα

Είναι η πιο ερωτική μέρα του χρόνου και είμαστε έτοιμες για date night!

Είσαι sinlge ή σε σχέση; Όποια και αν είναι η φάση σου αυτή την περίοδο, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ιδανική μέρα για να βγεις ραντεβού. Πρώτο, δεύτερο ή και χιλιοστό αν έχεις αγόρι. Μην ακούσεις τα κλισέ που σε βάζουν σε πιο καχύποπτη στάση απέναντι στην ημέρα και μπες για λίγο σε πνεύμα ρομαντικό.

https://www.instagram.com/p/Cz85zD2qGcq/

Όταν προετοιμαζόμαστε για date night, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι τι πρέπει να φορέσουμε. Και μπορεί για τη συγκεκριμένη μέρα να ενδείκνυται το κόκκινο, αλλά πίστεψέ με δεν είναι ανάγκη να σκάσεις μύτη σαν Αγιοβασιλίτσα , αν δεν είσαι fan της όλης μανίας με το κόκκινο. Μπορείς πολύ απλά να δημιουργήσεις ένα ρομαντικό outfit με τα ρούχα που έχεις στη ντουλάπα σου και να ολοκληρώσεις το σύνολό σου με κόκκινες πινελιές στα αξεσουάρ ή το μακιγιάζ σου.

Η Josephine πήγε στη Νέα Υόρκη και μαζί της είχε τις πιο εντυπωσιακές cowboy boots

Οι φιόγκοι, η δαντέλα, τα mini φορέματα και οι φούστες, αλλά και το κόκκινο καλσόν, οι γούνες και τα χαριτωμένα Mary Janes είναι μόνο κάποια από τα items που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το Valentine look του 2024. Να θυμάσαι ότι επίσης μπορείς να φορέσεις απλά και μόνο το κόκκινο πουλόβερ σου και να είσαι και πάλι υπέροχη!

Τα 5 looks για τον Άγιο Βαλεντίνο:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved