Τα καλύτερα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου ανάλογα με το χρόνο της σχέσης

Δώρα για κάθε φάση της σχέση

Τα καλύτερα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου ανάλογα με το χρόνο της σχέσης

Αν κάθε φορά που πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αρχίζεις να αναρωτιέσαι: «Τι δώρο πρέπει να πάρω;», «Πόσα χρήματα να ξοδέψω;», «Είμαστε μαζί αρκετό καιρό για να γιορτάσουμε αυτή την ημέρα;», μην ανησυχείς πια. Σου έχουμε όλα τα δώρα που μπορείς να κάνεις στο έτερον ήμισυ, ανάλογα με τον καιρό που βγαίνετε. 

Κάτω από 3 μήνες
Αν βρίσκεσαι σε μία νέα σχέση που μπορεί ακόμα να βγαίνετε ραντεβού και να μην είστε 100% μαζί δημόσια, μάλλον δεν υπάρχει ακόμα κάποια πίεση να αγοράσετε κάτι ο ένας στον άλλο. Ωστόσο, αν νιώθεις ότι δεν γίνεται να περάσει έτσι η μέρα, μπορεί να αγοράσεις κάτι φαγώσιμο, όπως μία σοκολάτα, ή κάτι μικρό και συμβολικό.

3- 6 μήνες
Σε αυτό το στάδιο της σχέσης που φαίνεται ότι σου αρέσει τελικά αρκετά η παρέα του άλλου και προχωράει ο δεσμός σας, είναι η ώρα να πάρεις κάτι, αλλά όχι αναγκαστικά ακριβό. Ένα ενδιαφέρον βιβλίο ή μία δραστηριότητα που μπορείτε κάνετε μαζί είναι ιδανικά. Ή μπορείτε να πάτε στον κινηματογράφο ή και να βγείτε έξω για φαγητό.

6- 12 μήνες
Καλό είναι να πάρει ο ένας στον άλλο κάτι που μπορεί να θέλει πραγματικά. Ένα νέο άρωμα, ένα ρούχο που του αρέσει ή μία κορνίζα με μία φωτογραφία σας.

1 χρόνο +
Πιθανότατα θα έχετε πάρει πολλά δώρα ο ένας στον άλλο μέχρι τώρα και ψάχνεις για κάτι ξεχωριστό. Αυτό μπορεί να είναι ένα ταξίδι σε έναν προορισμό που αγαπά. Ή μπορείς να αγοράσεις και εκείνα τα αθλητικά/ φόρεμα που ήθελε εδώ και καιρό. Και αυτό γίνεται!