Θέλεις η σχέση σου να είναι το απόλυτο couple goal; Έτσι θα τα καταφέρεις

Με απλά βήματα!

Όλοι θέλουμε να έχουμε μια όμορφη και υγιή σχέση, αυτό που λέμε…«couple goals», αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν ιδέα τι πραγματικά σημαίνει να έχεις μια τέτοια σχέση. Η Allison Cohen, ως θεραπεύτρια με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας σε θέματα που απασχολούν τα ζευγάρια, συγκέντρωσε στο mindbodygreen τα καλύτερα tips για να πετύχεις αυτό που θέλεις!

Δεν αρκεί να ονειρεύεσαι μια ιδανική σχέση, πρέπει και να την επιδιώκεις δηλαδή να «δουλεύεις» γι' αυτή, να μην τα παρατάς στην πρώτη δυσκολία και φυσικά να θέτεις τα όριά σου όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Το παν είναι να νιώθεις πάντα σαν να είναι η πρώτη φορά που τον γνωρίζεις. Ξέρουμε, είναι δύσκολο, αλλά θυμήσου τα καρδιοχτύπια όταν τον πρωτοσυνάντησες, τα υπέροχα ραντεβού στις αρχές της σχέσης σας και τις μακροσκελείς συζητήσεις σας χωρίς ιδιαίτερο νόημα.

Καθώς οι μήνες περνούν, χάνουμε την υπομονή, την ευγένεια, την κατανόησή μας και τη γενική προσπάθεια που κάναμε στις αρχές για να είναι όλα τέλεια. Μια καλή συμβουλή που δίνει η Allison είναι να σκεφτείς τις πρώτες μέρες της σχέσης σας και να γράψεις όλα όσα έκανες για το αγόρι σου. Μετά, το μόνο που μένει είναι να τα κάνεις και πράξη.

Μην περιμένεις το αγόρι σου να… μαντέψει τι σκέφτεσαι.

Με την πάροδο του χρόνου, υποθέτουμε ότι το αγόρι μας, μας γνωρίζει τόσο καλά που δεν χρειάζεται να του λέμε τι σκεφτόμαστε αλλά και τι θέλουμε από εκείνον. Τι συμβαίνει όταν κάνουμε αυτήν την υπόθεση; Αυτές οι ανεκπλήρωτες προσδοκίες μπορούν να μας «απογοητεύσουν» με αποτέλεσμα να αμφισβητήσουμε την ίδια μας τη σχέση. Αυτό βέβαια αν το σκεφτείς κάπως καλύτερα είναι ένα δικό σου πρόβλημα και το αγόρι σου δεν κάνει κάτι λάθος. Πώς θα… προλάβεις τα παραπάνω; Απλά μίλα! Συζήτησε με το αγόρι σου και πες του όλα εκείνα που σε ενοχλούν ή ακόμη εκείνα που θέλεις να κάνετε μαζί.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved