Όλα τα πιθανά μέρη για να γνωρίσεις το άλλο σου μισό

Για να μην είσαι μόνη στα πάρτι των γιορτών

Θέλεις να γνωρίσεις το ιδανικό αγόρι αλλά δεν ξέρεις πού να ψάξεις; Το καλύτερο μέρος για να το βρεις είναι αυτό στο οποίο θα συχνάζουν νέοι με τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα.

Στο σχολείο: Προφανώς… Πού αλλού θα γνωρίσεις τόσα άτομα της ηλικίας σου σε ένα σημείο την ίδια ώρα; Αλλά, σταμάτα να περιορίζεσαι σε φίλους και αγόρια που γνωρίζεις ήδη και δοκίμασε να πιάσεις κουβέντα με κάποιον που δεν είναι της παρέας σου.

Στο _____(γέμισε εσύ το κενό): Πού συχνάζεις; Σε κάποια καφετέρια-στέκι, στο μπόουλινγκ, σε κάποιο κλαμπ και γενικά στα σημεία που πηγαίνεις πιο συχνά είναι και πιο πιθανό να βρεις άτομα της ηλικίας σου με τα ίδια ενδιαφέροντα.

Στο ίντερνετ: Αυτός είναι ένας λιγότερο ασφαλής τρόπος να γνωρίσεις κάποιον αλλά, αν ξεκινήσεις να μιλάς με κάποιον και σε ενδιαφέρει αρκετά, φρόντισε να ανοίξετε και οι δύο τις κάμερες νωρίς για συζήτηση, για να είσαι σίγουρη ποιον έχεις απέναντί σου.

Μέσω φίλων: Αυτός είναι ένας ωραίος τρόπος να γνωρίσεις κόσμο αφού μία φίλη σου που πηγαίνει σε ένα άλλο φροντιστήριο ή ξέρει έναν ωραίο φίλο από την παρέα του αγοριού της μπορεί να σε γνωρίσει σε αυτόν και να σου πει και περισσότερες λεπτομέρειες για αυτόν από την αρχή.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved