6 παράξενα πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα σου όταν είσαι ερωτευμένη

Οι πεταλούδες στο στομάχι σου λες τελικά να υπάρχουν;

6 παράξενα πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα σου όταν είσαι ερωτευμένη

Όλοι θυμούνται το πρώτο τους crush. Πιο συγκεκριμένα θυμόμαστε το τρόπο που νιώθαμε όταν τον συναντούσαμε τυχαία, με αυτό το τρέμουλο να συνοδεύει κάθε λέξη μας. Λογικά το να αναφερθούμε στις πεταλούδες που χόρευαν στο στομάχι μας είναι περιττό, τι λες εσύ;

Όλος ο κόσμος μοιάζει διαφορετικός, κάθε τι που σε εκνεύριζε σου φαίνεται αστείο, γίνεσαι πιο παραγωγική και εννοείται πως το μοναδικό πράγμα που σκέφτεσαι είναι εκείνο το αγόρι που σου έχει πάρει το μυαλό. Είναι γεγονός ότι οι ορμόνες σου δεν είναι και πολύ στα καλά τους όταν ερωτεύεσαι.

Συμβαίνουν πολλά περίεργα πράγματα που θα μπορείς και μόνη σου να διαπιστώσεις, αλλά θέλεις μια επιβεβαίωση. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ και, να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι η όσφρησή σου έχει γίνει πιο έντονη. Μπορείς να ξεχωρίσεις το άρωμα του αγαπημένου σου από χιλιόμετρα μακριά, μην κρύβεσαι από εμάς.

via GIPHY

Νομίζεις ότι είσαι κάποια superhero και ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Οφείλεται στα συναισθήματα σου και πόσο μάλλον τα ερωτικά. Νιώθεις ότι μπορείς να διαχειριστείς κάθε πρόβλημα.

via GIPHY


Έχεις ακούσει αυτό το «ο έρωτας είναι τυφλός», ε ναι λοιπόν κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε εσένα. Σύμφωνα με έρευνα του Psychological Medicine, το να έχεις ρομαντικά αισθήματα για κάποιον, αυτόματα αυξάνουν τα επίπεδα σεροτονίνης, ορμόνη υπεύθυνη των συναισθημάτων, της χαράς αλλά και του άγχους.

Διάβασε περισσότερα στην gallery