Κατάλαβες ότι δεν είναι το άλλο σου μισό; Χώρισέ τον με τον καλύτερο τρόπο

Είναι πιο εύκολο από ότι νομίζεις

Υπάρχουν κάποιες σχέσεις που φτάνουν σε ένα τέλος χωρίς εντάσεις και δράματα, αλλά επειδή ο χρόνος έδειξε ότι δύο άνθρωποι δεν ταίριαζαν τόσο όσο νόμιζαν αρχικά. Αν είσαι εσύ αυτή που κατάλαβε πρώτη ότι απλά δεν είναι το άλλο σου μισό, είναι πολύ σημαντικό να τον χωρίσεις με ευγενικό τρόπο. Μάθε πώς!

Χώρισε μιλώντας στο ίδιο το άτομο, όχι από μήνυμα ή από το τηλέφωνο

Η εύκολη λύση για τις άβολες στιγμές είναι να τις αποφύγεις εντελώς, πράγμα που δεν μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση. Θα πρέπει να χωρίσεις βλέποντας και μιλώντας με τον άλλο, κουβεντιάζοντας και δείχνοντας ότι ενδιαφέρεσαι για τα συναισθήματά του, συνήθως σε κάποιο ήσυχο μέρος.

Πώς θα τερματίσεις τη σχέση

Αφού βρεις την σωστή στιγμή και το κατάλληλο σημείο, ήρθε η ώρα να πεις και τα σωστά πράγματα, δηλαδή την αλήθεια. Το καλύτερο που μπορείς να πεις είναι από την αρχή τον λόγο που θέλεις να χωρίσεις, ότι δεν είναι αυτός ο ιδανικός σύντροφος για εσένα, ώστε να του προκαλέσεις λιγότερο πόνο.

Όσο θυμό και αν δείξει ο άλλος, είναι σημαντικό εσύ να παραμείνεις ήσυχη και να εξηγήσεις τον λόγο που πήρες αυτή την απόφαση, απαντώντας στις ερωτήσεις του, ώστε να μην τον αφήσεις να αναρωτιέται τι συνέβη ή να νιώθει ότι δεν έχει έρθει πραγματικά το τέλος.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved