Αυτά καλό είναι να μην γίνονται! Τα 5 ψέματα που θα σου πει για να σε αποφύγει

Just to know, δεν είσαι και καμιά χθεσινή!

Ναι, υπάρχουν περιπτώσεις αγοριών που θα σου πουν ψέματα για να γλιτώσουν ενδεχομένως την «μουρμούρα», για να σε αποφύγουν ευγενικά ή και για να πετύχουν τον σκοπό τους. Αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα, όλοι έτσι κάνουμε- και εσύ σίγουρα έχεις πει κάποιο μικροψεματάκι- για να αποφύγεις κάποιον.
Ένα κλασικό παράδειγμα είναι το «Θα κανονίσουμε καφεδάκι»… Δεν θα κανονίσετε ποτέ, εσύ απλώς το λες γιατί είσαι γλυκύτατη και θες με τρόπο να δώσεις παράταση στην παράταση. Αυτό δεν είναι ένα κακοπροαίρετο ψέμα, σε αντίθεση με το ψέμα που θα σου πει το αγόρι που σε φλερτάρει (π.χ.: είμαι ελεύθερος, ενώ έχει κοπέλα) και πολύ θα σε πληγώσει . Για αυτό, ήρθε η ώρα για ένα punch in the face σε αυτές τις καταστάσεις και τα ψεματάκια αγόρια. Τι να κάνουμε που είμαστε δέκα σκαλοπάτια πιο πάνω και σας καταλάβαμε;

Μπες στο mood με το «Liar» της Camila Cabello και συνέχισε προς τα κάτω:



Ήρθε η ώρα να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά!

1) Περνάω μια φάση που θέλω να μείνω λίγο μόνος.
Είναι η περίπτωση εκείνου που θέλει να σε έχει, αλλά τρέμει τις δεσμεύσεις! Αυτή η ατάκα ενδεχομένως να συνοδεύεται και από σάλτσες του τύπου: η προηγούμενη σχέση μου με πλήγωσε, ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω πώς τελειώσαμε έτσι και είμαι πολύ στενοχωρημένος κ.ο.κ με σκοπό να εξασφαλίσει ότι σε έπεισε. Εσύ θα τον λυπηθείς και θα του δώσεις χρόνο, χώρο και όλα τα δίκια του κόσμου ωστόσο, girl! Αν σε ήθελε πραγματικά δεν θα ήθελε τον χρόνο του.

via GIPHY

2)Τώρα γνωρίζεστε, έχει δείξει το ενδιαφέρον του και όλα κυλάνε όμορφα. Ξαφνικά σου ξεφουρνίζει ότι έχει σχέση αλλά δεν τα πάνε καθόλου καλά και θέλει επιτέλους να χωρίσει. Μπούρδες, στο λέμε με το χέρι στην καρδιά. Εκτός από κάποιες περιπτώσεις -οι εξαιρέσεις στον κανόνα- κατά βάση αυτό είναι ένα γιγάντιο ψέμα! Δεν θα αφήσει τη σχέση του και δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτή. Απλώς θέλει να παίξει σε διπλό ταμπλό και θέλει να σκαρφιστεί κάτι για να σου πει μεν την αλήθεια και να είναι ξεκάθαρος, για να έχει, δε, και μια διέξοδο. Φύγε από κοντά του γρήγορα, όχι τίποτα άλλο μην βρεθείς ξεμαλλιασμένη απ’ το κορίτσι του.

via GIPHY

Και ας περάσουμε στην φιλενάδα μας που «Είναι σε σχέση» και πρέπει να προϊδεάσουμε, γιατί και εκεί υπάρχουν ψέματα. Ατάκες που αν ακούσεις πρέπει να ψαχτείς λιγάκι.

3) Θα βγω με τους φίλους μου το βράδυ, μην έρθεις γιατί θα βαρεθείς μαζί μας. Εννοείται πως πρέπει να περνάτε χρόνο και μόνοι σας και ο καθένας με τους φίλους του. Στην περίπτωση όμως που αυτή είναι μια ατάκα που λέει συχνά ή αν δεν γνωρίζεις τους φίλους του, παρά μόνο ονομαστικά, μάλλον πρέπει να είσαι υποψιασμένη.

via GIPHY

4)«Ο ύπνος θρέφει τα μωρά….». Ναι, καρδούλα μου, να κοιμηθείς αλλά όχι και 4517 ώρες μέσα σε μία μέρα. Δεν μας βγαίνουν οι υπολογισμοί. Είναι ένα σημάδι αρκετά ύπουλο και πολυφορεμένο. «Κοιμόμουν όταν με πήρες τηλέφωνο και δεν το άκουσα». «Θα πάω να κοιμηθώ, τι και αν είναι 5 το απόγευμα». Έι, εμάς βρήκες;

via GIPHY


5) «Δεν σου αξίζω, προτιμώ να χωρίσουμε». Ή «Προτιμώ να μείνουμε φίλοι, σαν αγόρι σου δεν σου προσφέρω όσα θα ήθελες».
Άλλος ένας τρόπος να σε αποφύγει… οριστικά όμως. Απλώς δεν θέλει να «το πάρει πάνω του». Θέλει να τελειώσει την σχέση -με wannabe- όμορφο, πλουτισμένο και τίμιο τρόπο #Not.
Αρχικά, πού ξέρεις εσύ τι μου αξίζει και τι όχι; Και δεύτερον αν θες να με χωρίσεις πες το απλά και ξεκάθαρα.«ΉΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ».

via GIPHY

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved