@haileybieber

Clean Time! Δες πώς θα πλύνεις τα πινέλα του μακιγιάζ σου σε χρόνο dt

Τα πινέλα ακόμα κι αν δεν τα χρησιμοποιείς καθημερινά, μαζεύουν foundation, σκόνες, βακτήρια και βρωμιές τα οποία τα μεταφέρεις στην επιδερμίδα σου.

Έχεις παρατηρήσει να εμφανίζονται συνεχώς σπυράκια στην επιδερμίδα σου χωρίς να αντιμετωπίζεις προβλήματα ακμής; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να καθαρίσεις τα πινέλα του μακιγιάζ! Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται για κάποια χρονοβόρα ιεροτελεστία. Είναι πιο απλό απ' ότι φαίνεται.

Αρχικά, είναι σημαντικό να γνωρίζεις, γιατί πρέπει να καθαρίζεις συστηματικά τα πινέλα του μακιγιάζ... Τα πινέλα ακόμα κι αν δεν τα χρησιμοποιείς καθημερινά, μαζεύουν foundation, σκόνες, βακτήρια και βρωμιές τα οποία τα μεταφέρεις στην επιδερμίδα σου. Και τι αποτέλεσμα έχει αυτό; Να βγάζεις συνέχεια σπυράκια. Αν αντιμετωπίζεις πρoβλήματα με ακμή, τα πινέλα του μακιγιάζ είναι σημαντικό να είναι συνεχώς καθαρά για να αποφύγεις τυχόν μολύνσεις.

Λοιπόν, είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις; Παρακάτω θα βρεις και ένα TikTok video που σου έχουμε ετοιμάσει για να ακολουθήσεις ένα-ένα τα βήματα.

pexels-ds-stories-7256155.jpg

Εφόσον, συγκεντρώσεις όλα τα πινέλα, τοποθέτησε λίγο σαπούνι χεριών πάνω στην παλάμη, ρίξε λίγο νερό για να δημιουργήσεις αφρό και με κυκλικές κινήσεις ξεκίνα να πλένεις τις τρίχες του πινέλου. Φρόντισε σε όλη τη διαδικασία να έχεις τα πινέλα κατακόρυφα και όχι οριζόντια. Αυτό θα αποτρέψει να εισχωρήσει νερό στη βάση του πινέλου και στη συνέχεια ξεκολλήσει η κόλλα και να χαλάσει.

Όταν αρχίσει το νερό να τρέχει καθαρό, τότε τα στραγγίζεις με το χέρι και στη συνέχεια παίρνεις λίγο χαρτί κουζίνας για να αφαιρέσεις την υγρασία. Τέλος, τα τοποθετείς σε μία επιφάνεια με τέτοιον τρόπο ώστε να προεξέχουν οι τρίχες των πινέλων. Με αυτόν τον τρόπο τα πινέλα δεν θα μαζέψουν υγρασία και μικρόβια, ενώ θα στεγνώσουν ακόμα πιο γρήγορα. Έτοιμα! Όταν στεγνώσουν τα τοποθετείς μέσα στο νεσεσέρ σου και τα έχεις έτοιμα για το επόμενο μακιγιάζ. Τόσο απλό!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved