@iramshelton

Caramel Latte Nails! 6 manicure που θα ταιριάξουν με τα πουλόβερ της σεζόν

Αυτή η γλυκιά απόχρωση πάνω στα νύχια θα σε κάνει να θέλεις κυριολεκτικά να τα γευτείς.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που μιλούσαμε για τα latte nails... Το trend στο manicure που είχε γίνει viral στο TikTok μετά το καλοκαίρι. Αυτή η ζεστή απόχρωση του latte καφέ, αναδείκνυε τέλεια την ηλιοκαμένη επιδερμίδα και μας βοήθησε να παρατείνουμε για λίγο ακόμα το μαύρισμά μας. Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ένα νέο trend στο manicure, το οποίο θυμίζει πολύ τα latte nails.

«Latte nails!» 6 manicure που θα σε κάνουν να υιοθετήσεις την hot τάση του φθινοπώρου

Τα νύχια που θυμίζουν την αλμυρή καραμέλα

Caramel Latte Nails! Αυτή είναι η νέα hot τάση που ορκίζονται οι beauty lovers στα social media. Συγκεκριμένα, η τάση αυτή έχει όλες τις αποχρώσεις τις αλμυρής καραμέλας... Αυτή η γλυκιά απόχρωση πάνω στα νύχια θα σε κάνει να θέλεις κυριολεκτικά να τα γευτείς. Τα caramel latte nails, έχουν την δυνατότητα να ταιριάζουν τέλεια σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα super cozy αποτέλεσμα, τα caramel latte nails, θα δημιουργήσουν το τέλειο combo με τα φθινοπωρινά ρούχα.

https://www.instagram.com/reel/CyAjy4CM-Mu/

Zodiac Nails! Αυτά είναι τα σχέδια που επιλέγει το κάθε ζώδιο στο manicure

Ότι σχήμα και μήκος κι αν επιλέξεις θα δείχνουν το ίδιο κομψά. Αν θέλεις να blendάρεις παραπάνω αποχρώσεις στο manicure το αποτέλεσμα να είσαι σίγουρη πως θα είναι μοναδικό. Μην ξεχνάς, ότι τα κοντά νύχια είναι must αυτή τη σεζόν. Είναι κομψά και φαίνονται συνεχώς καθαρά και περιποιημένα. Από την άλλη θέλεις ένα μονόχρωμο nail art, οι beauty lovers σου έχουν μία μεγάλη γκάμα επιλογών. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Caramel Latte Nails:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved