@overglowedit

Zodiac Nails! Αυτά είναι τα σχέδια που επιλέγει το κάθε ζώδιο στο manicure

Μπορεί στον Ταύρο να του αρέσουν τα γήινα χρώματα και η διακριτική λάμψη, αλλά ο Λέων θέλει extra λάμψη που μαγνητίζει τα βλέμματα. 

Το manicure, είναι αυτό που μας φτιάχνει τη διάθεση. Πολλές φορές όμως, αντανακλά τη διάθεσή και το χαρακτήρα μας. Άλλες κοπέλες επιλέγουν glitters και στρας και δημιουργούν αστραφτερά σχέδια πάνω στα νύχια, άλλες πάλι αγαπούν μιας πιο minimal αισθητική. Μήπως γι' αυτό ευθύνεται το ζώδιό μας; Αυτό το άρθρο είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να το ανακαλύψεις!

Για παράδειγμα, εγώ είμαι Ταύρος, λατρεύω τις γήινες αποχρώσεις και όχι τα έντονα σχέδια και μοτίβα με glitters. Είσαι έτοιμη να μάθεις για το δικό σου ζώδιο;

Κριός

https://www.instagram.com/p/CtPn6TKARvS/

Ο Κριός είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση. Του αρέσει να πειράζεται και το δείχνει μέσα από το manicure του. Του αρέσει να παίζει με τα έντονα χρώματα τόσο στην εμφάνιση όσο και στο μανικιούρ του. Τα πολλά χρώματα του δίνουν μία αισιοδοξία που το συντροφεύει μέσα στη μέρα.

Ταύρος

https://www.instagram.com/p/CthjgDppdqb/

Ο Ταύρος είναι προσγειωμένος και ακλόνητος. Του αρέσουν οι γήινες αποχρώσεις και τα διαχρονικά χρώματα. Αυτή η nude απόχρωση είναι η αγαπημένη του επιλογή.

Δίδυμος

https://www.instagram.com/p/CxOr5sevzKm/

Εκφραστικός και παιχνιδιάρικος! Του αρέσει να πειραματίζεται και να επιλέγει τα πιο περίεργα μοτίβα και σχέδια πάνω στα νύχια.

Καρκίνος

https://www.instagram.com/p/Ctz9_YyMUlN/

Ο καρκίνος είναι ευαίσθητος και ρομαντικός. Οι ροζ και οι κόκκινες αποχρώσεις είναι αυτές που τον ελκύουν και του φτιάχνουν τη διάθεση.

Λέων

https://www.instagram.com/reel/Cvxv1XoLxIV/

Ο Λέων είναι παρορμητικός με αυτοπεποίθηση. Του αρέσουν οι λάμψεις και τα glitter που μαγνητίζουν από μακριά. Κάτι μικρό αλλά παράλληλα εκθαμβωτικό.

Παρθένος

https://www.instagram.com/reel/Cq6RY-5xMuU/

Ο Παρθένος είναι οργανωτικός και τελειομανείς. Του αρέσει η λεπτομέρεια, αυτό το διακριτικό french manicure είναι απίστευτα κομψό.

Μείνε στην στήλη του TeenQueen.gr για να μάθεις στη συνέχεια για τα υπόλοιπα ζώδια...

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved