Τα καλύτερα φθινοπωρινά looks με έμπνευση από τα Gilmore Girls τη σειρά κόλλημα του TikTok

H πιο φθινοπωρινή σειρά από τα 00s που έχει γίνει το απόλυτο κόλλημα!

Κάθε σεζόν έχει και τα κολλήματά της. Ε, λοιπόν, το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσεις το Gilmore Girls, τη σειρά φαινόμενο των 00s, που μας σύστησε τη μικρή πόλη του Stars Hollow, τη Lorelai και τη Rori. Το αγαπημένο μας δίδυμο μαμάς και κόρης, τις καλύτερες κολλητές και τα cool κορίτσια που θα θέλαμε να έχουμε γειτόνισσες, αν ζούσαμε σε μια μικρή επαρχιακή πόλη του Κονέκτικατ.

Photo-shared-by-Warner-Bros.-TV-on-August-17-2023-tagging-@gilmoregirls.-May-be-an-image-of-television-and-text..jpg

Οπότε αν ψάχνεις για μια σειρά που θα βλέπεις κάθε βράδυ, με πορτοκαλί δέντρα και κολοκύθες, αλλά και cute looks από τα πιο stylish κορίτσια, aka τα Gilmore Girls, τότε μπες στο Netflix και ξεκίνα να βλέπεις. Εξάλλου σίγουρα έχεις πάρει ήδη μια ιδέα του τι σημαίνει Gilmore Girls μέσα από το Tik Tok, μιας και το στυλ της Lorelai και της Rori έχουν γίνει το απόλυτο inspo.

Photo-by-Gilmore-girls-on-April-07-2022..jpg

Τα κοτσιδάκια της Αναστασίας είναι η τέλεια επιλογή για τις βόλτες του ΣΚ (και όχι μόνο)

https://www.instagram.com/p/Cw8Vj01pwHE/

Αυτό που έχει ξετρελάνει τους fans της σειράς τώρα που επέστρεψαν τα 00s στη μόδα και το Y2K style είναι τα σύνολα των πρωταγωνιστριών. Από τη μία έχουμε το preppy μαθητικό στυλ της Rori και από την άλλη το sexy, παιχνιδιάρικο ντύσιμο της Lorelai. Ανακάλυψε το δικό σου αγαπημένο και αντέγραψε το στυλ τους μέσα στο φθινόπωρο.

Στα παρακάτω βίντεο θα δεις όλα τα looks που λατρεύουμε και θα αντιγράψουμε:

https://www.instagram.com/reel/Cx_VLLQrzpK/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved