@imanastasia_official

Τα κοτσιδάκια της Αναστασίας είναι η τέλεια επιλογή για τις βόλτες του ΣΚ (και όχι μόνο)

Μιας και το weekend είναι μία ανάσα από εμάς, το girly look της 19χρονης τραγουδίστριας, είναι το τέλειο inspo που θα απογειώσει όλα τα casual & formal outfits σου.

Η 19χρονη Αναστασία έχει κάνει μία δυναμική είσοδο στο χώρο του τραγουδιού τα τελευταία χρόνια. Τα κομμάτια που ερμηνεύει γίνονται αμέσως viral μέσα από τους λογαριασμούς στα social media, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που λατρεύουν το στιλ και την αισθητική της. Τα πλούσια μακριά μαύρα μαλλιά της, είναι σήμα κατατεθέν! Συνεχώς, δημιουργεί τα πιο εντυπωσιακά beauty looks τα οποία απογειώνουν την κάθε της εμφάνιση.

Η Ιφιγένεια Τζόλα έκανε τον ωραιότερο κότσο για μια νυχτερινή/επίσημη έξοδο

https://www.instagram.com/p/CxsxSmmM3bA/

Το girly χτένισμα της Αναστασίας

Πριν λίγες μέρες, η νεαρή τραγουδίστρια υιοθέτησε ένα από τα πιο girly look, που την έχουμε δει ποτέ. Πιο συγκεκριμένα, η Αναστασία έκανε μία χωρίστρα στη μέση και δημιούργησε δύο κοτσιδάκια αριστερά και δεξιά. Δεν μάζεψε όμως όλα τα μαλλιά της, αντιθέτως, με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε το half up look, άφησε τα μισά μαλλιά κάτω. Επιπλέον, άφησε δύο μικρές τούφες να πέφτουν διακριτικά μπροστά, αγκαλιάζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

375653227_3599593140284243_3221805714562573963_n.jpg

@imanastasia_official

Το hairstyle της Αναστασίας, είναι πολύ εύκολο και μπορείς να το κάνεις χωρίς να χρησιμοποιήσεις κάποιο θερμαντικό εργαλείο. Μιας και το weekend είναι μία ανάσα από εμάς, το girly look της 19χρονης τραγουδίστριας, είναι το τέλειο inspo που θα απογειώσει όλα τα casual & formal outfits σου.

Τι λες; Θα το επιλέξεις για τις weekend εμφανίσεις σου; Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις και άλλα hairstyles που η αγαπημένη Αναστασία έχει επιλέξει κατά καιρούς στις εμφανίσεις της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved