Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Το slip dress είναι το κατάλληλο φόρεμα και για την ημέρα του Πάσχα - Φόρεσέ το με sneakers

Μην ψάχνεις τι να φορέσεις το Πάσχα. Η απάντηση κρύβεται στη ντουλάπα σου σύμφωνα με την Kendall Jenner.

Εμείς μπορεί να προετοιμαζόμαστε για Πάσχα, αλλά οι Καθολικοί το γιόρτασαν ήδη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πάρει το inspo από όλες τις αγαπημένες μας celebrities για να αποφασίσουμε τι θα φορέσουμε και εμείς την ημέρα του Πάσχα αλλά και το βράδυ της Ανάστασης. Η πιο κλασική και εύκολη λύση είναι φυσικά ένα φόρεμα. Το θέμα είναι ποιο φόρεμα;

slip-dress-(2).jpg

Όπως θα έχεις καταλάβει εδώ στο Teen Queen.gr δεν υποστηρίζουμε άκριτα το shopping. Στην περίπτωση αυτή δεν έχεις κανένα λόγο να αγοράσεις κάτι καινούργιο, αν έχεις και εσύ ένα slip dress, ένα σατέν δηλαδή φόρεμα που μοιάζει με lingerie. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια της σεζόν και έχει πάρει πλέον την έννοια του κλασικού. Η Kendall Jenner επέλεξε να βάλει και εκείνη ένα αντίστοιχο φόρεμα σε baby blue απόχρωση την ημέρα του Πάσχα και μας έδωσε έμπνευση.

Οδηγός αγοράς: Τα backpacks που θα κρατήσουμε την άνοιξη έχουν χρώμα και περίεργα σχήματα

https://www.instagram.com/p/Cq1FMaZvl0J

Φυσικά, όμως εσύ δεν μπορείς να φορέσεις μόνο αυτό, όπως η Kendall, και τίποτα άλλο. Οπότε εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για σένα ένα μικρό how to video, που σου δείχνει πώς μπορείς να συνδυάσεις ένα τέτοιο φόρεμα με τα sneakers σου, ένα oversized ανδρικό σακάκι και μία μεγάλη ζώνη. Τα μεγάλα γυαλιά και η πάνινη tote bag του video είναι προαιρετικά.

slip-dress-(3).jpg

Στο παρακάτω video θα δεις όλη τη διαδικασία του styling αναλυτικά:

https://www.instagram.com/p/Cq5RWGpgbNR

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved