Η Rosalia είναι η απόλυτη star και έχουμε τα 4 στοιχεία που κάνουν το στυλ της να ξεχωρίζει

Η Rosalia είναι το πιο hot όνομα της παγκόσμιας  μουσικής σκηνής αυτή τη στιγμή και εμείς ανακαλύψαμε όλα εκείνα τα στοιχεία στο ντύσιμο της που αξίζει να αντιγράψεις.

Hotter than hot! Αυτό είναι το motto για τη Rosalia αυτή τη στιγμή, η οποία έχει γίνει το πιο μεγάλο όνομα της παγκόσμιας pop σκηνής αυτή τη στιγμή. Τα τραγούδια της είναι σίγουρα στην κορυφή της λίστας σου και τα ακούς στο repeat, όπως όλοι μας, ενώ η ίδια μα τρέλανε και με την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον αγαπημένο της Rauw Alejandro, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και κάποια χρόνια. Όμως, η Rosalia εκτός από τραγουδίστρια και performer είναι και ένα μοναδικό style icon, που επηρεάζει με την αισθητική της μια ολόκληρη γενιά.

https://www.instagram.com/p/ClW4OjTBFZ7

Μια ματιά στο Instagram account της ή το Tik Tok της θα σε κάνει να πάρεις μια μικρή γεύση για το τι σημαίνει Rosalia, η οποία εκτός από τις on stage εμφανίσεις της διατηρεί το ιδιαίτερο στυλ της και εκτός σκηνής. Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει το στυλ της τόσο ξεχωριστό και ιδιαίτερο; Είναι σίγουρα τα designer pieces που επιλέγει να βάλει στη συλλογή της, αλλά είναι και κάποια πιο γενικά στοιχεία που μπορεί να υιοθετήσιε η κάθεμια από εμάς και να τα φέρει κοντά στο δικό της καθημερινό style.

Εμείς κάναμε ένα μικρό scooting στα social media της Rosalia και εντοπίσαμε όλα εκείνα τα details που συνθέτουν τις εμφανίσεις της και μπορείς και εσύ άνετα να βάλεις στην καθημερινότητα σου. Για να μην σου πω ότι τα περισσότερα βρίσκονται ήδη στη συλλογή. Δεν με πιστεύεις; Η παρακάτω gallery σου το αποδεικνύει.

Το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται η Millie Bobby Brown θα γίνει η νέα σου εμμονή

Tα 4 στοιχεία στο στυλ της Rosalia που απογειώνουν τα looks της και μπορείς να φορέσεις και εσύ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved