Unsplash

Απόκριες 2023: Οι 4 καλύτερες DIY στολές για σένα που θέλεις να ξεχωρίσεις στο καρναβάλι

Οι Απόκριες ήρθαν και εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε τις 4 καλύτερες στολές που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι.

Απόκριες 2023! Είναι εδώ και η στιγμή που περίμενες να φορέσεις την αγαπημένη σου στολή έφθασε. Είτε αγαπάς τις Απόκριες, είτε όχι, ένα είναι το σίγουρο: ότι δεν θέλεις να καταλήξεις με ένα βαρετό, άσχετο κοστούμι, που να μην έχει καμία έμπνευση ή χιούμορ. Ή που να είναι τόσο προβλέψιμο, που να το έχεις δει παντού και να μην έχει κανένα fun! Από την άλλη το budget όπως ξέρουμε όλοι είναι μειωμένο, οπότε θα σου προτείνουμε πώς να φτιάξεις μόνη σου τη στολή σου στο καρναβάλι με ρούχα που έχεις στη ντουλάπα σου.

diy_stolh-(2).jpg

Unsplash

Οι 4 DIY στολές του 2023 που θα σε αναδείξουν τη βασίλισσα του καρναβαλιού.

Wednesday: Μην τα ξαναλέμε παιδιά. Η Wednesday είναι η στολή που θα σπάσει ταμεία. Και γίνεται και πανεύκολα με ρούχα που έχεις ήδη στη διάθεση σου. Δες όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω link.

Αυτή είναι η πιο επίκαιρη στολή του φετινού καρναβαλιού και θα γίνει must

diy_stolh-(4).jpg

90s pop star: Το Y2K style είναι η κυρίαρχη τάση της σεζόν και σίγουρα έχεις πάρει πολλά τέτοια items για να συμπληρώσεις τα looks σου. Οπότε δεν θα είναι καθόλου δύσκολο για σένα να εμπνευστείς από την αγαπημένη σου 90s τραγουδίστρια, όπως η Britney Spears ή η Mariah Carey, ακόμη και η Christina Aguilera. Ένα low rise παντελόνι, sneakers και αξεσουάρ στο mood της δεκαετίας είναι αρκετά για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. It's Britney bitch!

Jon Hamm-Justin Timberlake

(AP Photo/Mark J. Terrill, File)

Snapchat filter: Αν δεν θέλεις να φορέσεις κάτι, αλλά το έχεις με το μακιγιάζ, ντύσου φίλτρο του Snapchat. Διάλεξε απλώς το αγαπημένο σου φίλτρο και κάνε και το δικό σου μακιγιάζ, ώστε να μοιάζεις με σκύλο ή όποιο άλλο face filter θέλεις! ΑΠό κάτω φόρεσε κάτι ολόμαυρο και απλό, για να μην τραβήξεις την προσοχή από το πρόσωπο σου.

snapchat-kendall.png

Personal trainer: Αυτή είναι μια DIY στολή που στην προτείνουμε από την προσωπική εμπειρία ενός μέλους του fashion team του Teen Queen.gr. Και έχει ως εξής. Βάζεις το κολάν, το μπουστάκι και τα αθλητικά σου, παίρνεις στα χέρια σου και κάποιο λάστιχο ή βαράκια και είσαι έτοιμη. Αν θες να το κάνεις ακόμη πιο ενδιαφέρον, τότε ρώτα τη μαμά σου και εμπνεύσου από τα 80s σύνολα για το αερόμπικ. Θα είναι η πιο cool εκδοχή της στολής αυτής!

diy_stolh-(1).jpg

Unsplash

Μοιράσου μαζί μας τη φετινή σου εμφάνιση, αν επιλέξεις μία από τις προτάσεις μας!Καλές Απόκριες σε όλους!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved