Αυτό το hack θα σου δείξει πώς να φορέσεις το καλσόν τον χειμώνα για να είσαι πάντα ζεστή

Τα πράγματα είναι απλά: για να είσαι ζεστή και super stylish με μίνι φούστα το χειμώνα πρέπει να βάλεις στη ντουλάπα σου ένα κομμάτι έκπληξη. Η λύση του μυστηρίου παρακάτω.

Δεν μου αρέσει να ακούγομαι σαν τη μαμά σου, αλλά αντικειμενικά το να φοράς ένα λεπτό καλσόν μέσα στο χειμώνα και κοντή φούστα ή φόρεμα, μάλλον δεν είναι και ότι πιο έξυπνο. Και μην μου πεις ότι δεν νιώθεις και εσύ το ίδιο. Το κρύο αυτές τις μέρες είναι τσουχτερό και εσύ απορείς καθώς σκρολάρεις στα social media -aka Tik Tok και Instagram- με όλα τα αγαπημένα σου fashion girls, που δείχνουν τόσο ξέγνοιαστες και stylish με τα αγαπημένα τους mini items. Δεν μπορεί να μην κρυώνουν, ειδικά αν λάβεις υπόψη σου και το γεγονός ότι οι περισσότερες από αυτές ζουν στην Αμερική, τη βόρεια Ευρώπη ή τον Καναδά.

https://www.instagram.com/p/CnpeOAMK783

Οπότε τι είναι αυτό που δεν ξέρεις; Γιατί σίγουρα θα υπάρχει κάποιο styling trick που αγνοείς και πρέπει να μάθεις asap! Ε, λοιπόν, ναι υπάρχει και είναι ένα απλό κόλπο που μπορείς να ενσωματώσεις στα σύνολα σου από αύριο κιόλας το πρωί! Στα δύο παρακάτω Tik Tok hack videos θα διαπιστώσεις ότι και τα δύο κορίτσια πριν φορέσουν το ημιδιάφανο, φίνο καλσόν τους φοράνε ένα είδος καλσόν-κολάν σε ανοιχτό χρώμα, το γνωστό nude χρώμα του δέρματος. Πρόκειται για ένα ελαστικό, ισοθερμικό item που έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει το κρύο, χωρίς όμως από την άλλη να φαίνεται και να ενοχλεί.

Αυτό το Tik Tok hack θα φέρει την αγαπημένη σου φόρμα στα μέτρα σου

Δες με προσοχή το κομμάτι που σου δείχνουν τα κορίτσια στα videos και κάνε μια μικρή έρευνα αγοράς στα καταστήματα της περιοχής σου ή online. Σίγουρα θα βρεις ένα παρόμοιο καλσόν-κολάν πολύ εύκολα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η απόχρωση, η οποία πρέπει να μιμείται το χρώμα του δέρματος και να μην φαίνεται, ακόμη και με το πιο λεπτό μαύρο καλσόν σου από πάνω. Πάρε έμπνευση από τα παρακάτω Tik Tok videos και απόλαυσε τα mini σου και το χειμώνα, όσο κρύο και αν κάνει!

Και τα δύο παρακάτω βίντεο σου δείχνουν ακριβώς το ίδιο trick, κράτα σημειώσεις!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved