Courtesy: Netflix

Αυτή είναι η πιο επίκαιρη στολή του φετινού καρναβαλιού και θα γίνει must

Δεν χρειάζεται συστάσεις. Η Wednesday θα είναι η στολή με τη μεγαλύτερη επιτυχία φέτος και θα τη δημιουργήσεις πανεύκολα με ρούχα από τη ντουλάπα σου. 

Οι Απόκριες έρχονται, πλησιάζουν και αν είσαι fan των μεταμφιέσεων θα έχεις ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση της τέλειας στολής. Μην ψάξεις πολύ, σου έχω την απάντηση. Ποια ήταν η νούμερο ένα σειρά του χειμώνα; Ποιος χαρακτήρας μας συνεπήρε με το χορό και το σκοτεινό ταπεραμέντο του; Ποαι είναι η πιο dark ηρωίδα με κοτσίδες και ολόμαυρα looks; Η Wednesday Adams είναι το απόλυτο κοστούμι του φετινού καρναβαλιού και καλά θα κάνεις να ετοιμάσεις από τώρα όλα όσα θα χρειαστείς για να αντιγράψεις το iconic look της.

Μετά το σοκ της Jenna Ortega το Netflix ανακοίνωσε τη δεύτερη σεζόν του «Wednesday»

https://www.instagram.com/p/CnkiEw4BLvk

Γενικά, δεν είναι πολύ δύσκολο να μιμηθείς το στυλ της Wednesday, για αυτό και την τοποθετούμε στις DIY στολές του καρναβαλιού. Μπορείς δηλαδή να ντυθείς σαν την Jenna Ortega με ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ από το χαρτζιλίκι του μήνα. Και αυτό γιατί η Wednesday δεν έχει ένα μόνο σύνολο, αλλά πολλά και διάφορα, οπότε μπορείς να διαλέξεις να αντιγράψεις τα ρούχα της από τη δική σου αγαπημένη σκηνή. Ή ακόμη να τα συνδυάσεις και μεταξύ τους. Θέλεις να βάλεις το σχολικό της look; Βρες μία πλισέ φούστα, ένα λευκό πουκάμισο και μία καζάκα ή ένα σακάκι, τα οποία θα συνδυάσεις με μία γραβάτα και τα chunky loafers ή τα αρβυλάκια σου.

https://www.instagram.com/p/Cl4HiU3ty8A

Επίσης, το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Wednesday είναι πανεύκολα. Φτάνει μόνο να ξέρεις να κάνεις κοτσιδάκια, αν έχεις φυσικά μακριά μαλλιά, αλλιώς μπορείς να αντιγράψεις το hair style της με μία περούκα. Το μακιγιάζ πρέπει να είναι απλό, εμ λευκή επιδερμίδα και σκούρα χείλη, γιατί η Wednesday είναι goth, μην το ξεχνάς. Δες τα παρακάτω looks της και διάλεξε ποιο θέλεις να αντιγράψεις.

Τα καλύτερα Wednesday looks για τις φετινές Απόκριες:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved