Valentine’s Day: 10 υπέροχα nail art για την πιο ρομαντική εποχή του χρόνου

Οι πιο «ερωτιάρικες» ημέρες βρίσκονται προ των πυλών και ήρθε η ώρα να αντλήσουμε έμπνευση για το επόμενο manicure μας!

Μπορεί να συγκαταλέγεσαι στην κατηγορία των ανθρώπων, που δεν τρελαίνονται στο άκουσμα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, κάτι το οποίο καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε απόλυτα. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που θέλεις να είσαι in και να δοκιμάσεις κάτι πιο αγαπησιάρικο, λόγω των ημερών, εμείς είμαστε εδώ για να σε εμπνεύσουμε και να σε διευκολύνουμε, σε περίπτωση που έχεις κλείσει ήδη το επόμενο ραντεβού στη nail artist σου και δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Καρδούλες, κόκκινο, ροζ, λευκό, αλλά και ξεχωριστά σχέδια, έχουν λάβει ήδη μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και πολύ σύντομα και στα χεράκια μας. Ας ξεκινήσουμε!

Μαλλιά, νύχια, μακιγιάζ – 6 artists που πρέπει να κάνεις follow ASAP

Τα πιο trendy nail art που αξίζει να επιλέξεις για τις αγαπησιάρικες ημέρες που έρχονται!

Queen of hearts

Το σήμα κατατεθέν του Φεβρουαρίου δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τις μικρές κόκκινες καρδούλες, οι οποίες μπορούν κάλλιστα να δώσουν στα νύχια σου έναν άλλον «αέρα». Μπορεί το συγκεκριμένο manicure να αποτελεί μια κλασσική επιλογή, όμως, είναι αξεπέραστη και πάρα πολύ chic. Επίλεξε μια nude ή πιο ροζ βάση και ζήτησε από τη nail artist σου, να σχηματίσει καρδούλες διαφόρων μεγεθών σε όλα σου τα νύχια με κόκκινο ή με κάποιο άλλο χρώμα.

«Η καρδιά μου χτυπά μόνο για σένα»

https://www.instagram.com/p/Cnm8URSOtj9

Αυτό θα μπορούσε να αποτελεί ένα super ρομαντικό μήνυμα, το οποίο θα στείλεις στο αγόρι σου στις 14 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, γιατί να μην το κάνεις «πράξη»; Μια εξίσου ρομαντική επιλογή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, για εσένα που θέλεις να αλλάξεις το καθιερωμένο σου nail art και να πειραματιστείς λιγάκι παραπάνω.

Love logo

https://www.instagram.com/p/CKO5Mj0Mxwn

Βαρέθηκες τα ροζ, τα φούξια και τα κόκκινα και θέλεις να κινηθείς σε μια πιο απλή επιλογή, σε ουδέτερους χρωματικούς τόνους και να επιλέξεις ένα πιο μινιμαλιστικό και σύγχρονο σχέδιο. Μία είναι η λύση και θα σου την αναφερούμε ευθύς αμέσως. Nude βάση και αφηρημένα σχέδια σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις, όπως είναι λόγου χάρη το λευκό, θα ταιριάξει απίστευτα με όλα σου τα outfits, αποτελώντας μια πιο σύγχρονη love version του νέου σου manicure.

French nails αλά αγαπησιάρικα

https://www.instagram.com/p/B8j6aKVH0o8

Σε εκλιπαρούμε... μην κατρακυλήσεις για ακόμα μία χρονιά στη safe επιλογή του κλασσικού γαλλικού manicure. Αν θέλεις κάτι αντίστοιχο, μπορείς στις άκρες των νυχιών σου να δημιουργήσεις έντονες, κόκκινες ή και φούξια μεγάλες καρδιές, για να είσαι εντός του πνεύματος των ημερών.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σου υπενθυμίσουμε πως ακόμα και αν δεν έχεις κάποιον αγαπημένο, για να μοιραστείς την ημέρα της 14ης Φεβρουαρίου μαζί του, αξίζει να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου. Από το να σε βγάλεις έξω για καφέ, ποτό ή φαγητό (με ή χωρίς παρέα) μέχρι το να σου κλείσεις ένα spa session για το beaute, που τόσο πολύ χρειαζόσουν ή ακόμη και να πας για ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο στον αγαπημένο σου προορισμό. Φρόντισε τον εαυτό σου και δείξε του την αγάπη σου κάθε ημέρα που περνά!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved