Μαλλιά, νύχια, μακιγιάζ – 6 artists που πρέπει να κάνεις follow ASAP

Η Justine Marjan, ο Chris Appleton, η Pat MacGrath, ο Patrick Ta, η Betina Goldstein και η Harriet Westmoreland είναι οι artists που πρέπει να κάνεις follow στο Instagram, ώστε ανά πάσα στιγμή να βλέπεις τις ιδέες και τις δημιουργίες τους στο feed σου.

Μετά το TikTok, το Instagram είναι η αγαπημένη μας πηγή για beauty ιδέες. Με ένα scroll ή με μια αναζήτηση και το ανάλογο hashtag θα βρεις άπειρες ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα, για νέες τάσεις στα χρώματα μαλλιών, αλλά και για μακιγιάζ και νύχια.

Το ξέρεις και βάζω στοίχημα ότι έχεις πατήσει το κουδουνάκι για να σου έρχεται ειδοποίηση όταν η αγαπημένη σου artist ποστάρει κάτι νέο. Ωστόσο, σήμερα εγώ θα σου προτείνω 6 artists που ίσως να μην έχει πιάσει το ραντάρ σου και οι οποίοι/ες θα πάνε την εμφάνισή σου σε άλλο level. Γιατί; Διότι φημίζονται για την κομψότητα αλλά και για τη φρεσκάδα στις δημιουργίες τους. Φύγαμε για inspo σε μακιγιάζ, μαλλιά και νύχια;

10 funky nail art για σένα που «ψηφίζεις» κοντά νύχια

Οι 6 artists που πρέπει ASAP να ακολουθήσεις στο Instagram

Justine Marjan

https://www.instagram.com/p/Ck9IJTLDCo6

Η Justine Marjan επιμελείται τα μαλλιά πολλών διάσημων κυριών, όπως η Khloe Kardashian, η Ashley Graham και η Kim Kardashian. Τα χτενίσματά της φημίζονται για τον όγκο και το glam που εκπέμπουν και ένα scroll στο προφίλ της… αρκεί για να πάρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι για τα χριστουγεννιάτικα hairstyles σου.

Chris Appleton

https://www.instagram.com/p/CjrZjm7LMiT

Ο Chris Appleton βρίσκεται πίσω από τις dreamy μπούκλες της Jennifer Lopez, χτενίζει την Dua Lipa, την Kim Kardashian και την Kylie Jenner. Τα waves και οι αλογοουρές είναι τα δυνατά του σημεία.

Pat MacGrath

https://www.instagram.com/p/Ck1EhaJvDZp

More is more. Αυτό είναι το motto της Pat MacGrath, η οποία φημίζεται για τα λαμπερά make up looks που δημιουργεί, τα οποία είναι γεμάτα glitter και fun accessories.

Patrick Ta

https://www.instagram.com/p/CkEEN4qpYLC

Ο Patrick Ta είναι επαγγελματίας στο I-just-get-back-from-an-Italian-vacay makeup look. Λατρεύει το bronze δέρμα και βάφει συχνά τις Shay Mitchell και Gigi Hadid.

Betina Goldstein

https://www.instagram.com/p/Ck9DpF8tOmt

Η ιέρεια του nail art. Η Betina Goldstein είναι η nail artist που θα σου δώσει ιδέες για πολύ απλά, αλλά κομψά μανικιούρ, είτε στην απόλυτη μονοχρωμία, είτε σε ευφάνταστα σχέδια. Και θα σου δείξει βήμα-βήμα πώς θα τα πετύχεις μόνη σου.

Harriet Westmoreland

https://www.instagram.com/p/CjU4EFJsZlz

Αν έχεις εμμονή με το γαλλικό μανικιούρ, η Harriet Westmoreland είναι ο άνθρωπός σου. Η Westmoreland έχει εντρυφήσει στο γαλλικό μανικιούρ με την αγαπημένη της πελάτισσα να είναι η Rosie Huntington-Whiteley.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved