Οι 5 πιο stylish τρόποι να φορέσεις το πλεκτό στο κρύο

Για να μην ψάχνεις τι να φορέσεις το πρωί πριν το σχολείο.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και το πιο απαραίτητο item για σένα είναι το πλεκτό σου. Τα πλεκτά είναι μεγάλη τάση και είναι ότι πιο ζεστό και βολικό μπορείς να ρίξεις πάνω σου ένα πρωί πριν πας σχολείο, που σου είναι αδύνατο να σηκωθείς από το κρεβάτι και να πας για μάθημα. Ένα μαλακό, fluffy πουλόβερ μπορεί να κάνει σίγουρα τα πράγματα καλύτερα για σένα. Αλλά το θέμα είναι πώς να το συνδυάσεις για να μην είναι βαρετό και προβλέψιμο;

https://www.instagram.com/p/ClHnamCurB3

Τα 5 hoodies μέχρι 20€ που πρέπει να τσεκάρεις στις εκπτώσεις

Μην αρχίσεις να σκέφτεσαι πολύπλοκα και χάνεις το χρόνο σου με περιττό κόπο. Εμείς βρήκαμε για σένα πέντε φανταστικά σύνολα, έτοιμα για να τα δοκιμάσεις. Όποιο και αν έχει το δικό σου πλεκτό σίγουρα μπορείς να το συνδυάσεις με ένα παντελόνι και ένα ζευγάρι sneakers, μία φούστα και μπότες ή και ένα ιδιαίτερο πανωφόρι. Αυτό που πρέπει να προσέξεις φυσικά είναι τα χρώματα, να ταιριάζουν δηλαδή μεταξύ τους, αλλά και τους όγκους, σε σχέση με το σωματότυπο σου.

Εγώ αυτό που έχω να σε συμβουλεύσω είναι να επιλέγεις πάντα ένα look μέσα στο οποίο θα αισθάνεσαι όμορφη και άνετη, γιατί διαφορετικά τίποτα δεν μπορεί στην πραγματικότητα να λειτουργήσει. Δες τα παρακάτω σύνολα και πάρε έμπνευση για το επόμενο cozy outfit της βδομάδας σου.

5 τρόποι να φορέσεις το πλεκτό σου στο κρύο:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved