Τα 5 χειμερινά παντελόνια που πρέπει κάθε κορίτσι να έχει στην ντουλάπα του

Οι επιλογές που έχουμε είναι πάρα πολλές, αλλά υπάρχουν 5 παντελόνια που είναι τα απόλυτα essentials.

Το ζήτημα παντελόνι είναι πολύ δύσκολο για εμάς τα κορίτσια. Ξεκινώντας, φυσικά, από την εφαρμογή και συνεχίζοντας στο χρώμα, το στυλ και το ύφασμα. Είναι μεγάλη τύχη να έχεις τα σωστά παντελόνια στην ντουλάπα σου, γιατί τα παντελόνια είναι και η βάση από την οποία ξεκινάει το styling. Και μπορεί να μας αρέσουν πολύ τα ιδιαίτερα σχέδια και να θέλουμε να ακολουθούμε τις τάσεις της κάθε σεζόν, αλλά υπάρχουν κάποια κλασικά, διαχρονικά παντελόνια, που είναι must. Τα λεγόμενα essentials.

Όσο πιο μικρή μπει μία γυναίκα στη λογική των basics και των staples, εκείνων δηλαδή των ρούχων που μπορείς να φοράς διαχρονικά και αξίζει να έχεις στη συλλογή σου, τόσο πιο εύκολη θα είναι και η μετέπειτα πορεία του στυλ σου. Βάλε σαν προτεραιότητα να αποκτήσεις τα κλασικά παντελόνια, που σου προτείνει το παραπάνω βίνετο και θα βγεις κερδισμένη.

Το πιο stylish Tik Tok hack σού δείχνει πώς να βάλεις το πουλόβερ ανάποδα

winterpants_essentials.jpg

Τα 5 basic παντελόνια, που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα

Στο παραπάνω βίντεο μία από τις αγαπημένες μας fashion influencers μας παρουσιάζει τα πέντε βασικά παντελόνια, που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου. Ξεκινάμε, φυσικά με το τζιν παντελόνι σου, σε διαχρονική μπλε απόχρωση, περνάμε στο μαύρο παντελόνι με denim ύφασμα και πάλι, αλλά και ένα tailored παντελόνι, σε λίγο πιο καλό ύφασμα. Αυτό μπορεί να είναι low rise ή και ψηλόμεσο και το χρώμα του καλό θα ήταν να παραμείνει στη βασική παλέτα, όπως το λευκό, το γκρι και το χακί. Για τα υπόλοιπα τρία παντελόνια, που είναι must, δες το παραπάνω video και άκου τις συμβουλές των fashion insiders.

https://www.instagram.com/p/CmXE0xmLTDn

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved