Το animal print παντελόνι της Αφροδίτης Λιάντου είναι ιδανικό για το cool look της σχολικής εκδρομής

Η Αφροδίτη έκανε ένα σύνολο κατάλληλο για τις εξορμήσεις μαζί με την τάξη.  

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της και την παρακολουθούμε σχεδόν καθημερινά στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», από όπου και την έμαθε καλύτερα το ευρύ κοινό. Εμείς βέβαια που αγαπάμε τη μόδα ξέρουμε και την άλλη πλευρά της Αφροδίτης, αυτή που έχει να κάνει με το στυλ και πίστεψέ με δεν έχει καμία σχέση με την τηλεοπτική Μυρτάλη. Η Αφροδίτη αγαπά τα απλά και κομψά σύνολα και φροντίζει να ανεβάζει κάποια από τα καθημερινά της outfits στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού δυστυχώς δεν έχει Tik Tok.

Το cool outfit με φόρμες της Σάντυ Χατζηϊωάννου θα το φοράς κάθε μέρα στο σχολείο

Αυτή τη φορά η Αφροδίτη έκανε ένα υπέροχο look σε μια χειμερινή της απόδραση και εμείς έχουμε όλες τις λεπτομέρειες του outfit, το οποίο είναι ότι πιο relevant για τις σχολικές εκδρομές που θα ξεκινήσουν και πάλι σιγά-σιγά. Ένα ιδιαίτερο παντελόνι, ένα μαλακό hoodie και ένα ζευγάρι αθλητικά αρκούν για να είσαι εσύ η πρωταγωνίστρια της ημέρας.

Το animal print παντελόνι της Αφροδίτης Λιάντου που θέλεις στην ντουλάπα σου

https://www.instagram.com/p/CmrTtNDIsWg

Η Αφροδίτη επέλεξε ένα ιδιαίτερο παντελόνι, με ξεχωριστό print, που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στη γκαρνταρόμπα σου. Μιλάμε για το animal print, το γνωστό σου λεοπάρ, σε μπεζ και μαύρη απόχρωση. Μπορεί να σου φαίνεται κάπως έντονο, γιατί πράγματι είναι ένα extravagant print, αλλά από την άλλη ένα από τα πιο κλασικά μοτίβα στη ντουλάπα κάθε γυναίκας. Εδώ, η Αφροδίτη σου δείχνει πώς να το αναδείξεις, αν πρόκειται να πας σε εκδρομή με το σχολείο σου και θέλεις να ξεχωρίσεις. Φόρα από πάνω ένα fleece sweater με φερμουάρ στο λαιμό, σε σκούρο κυπαρισσί χρώμα και ένα ζευγάρι sneakers Converse και θα μπορείς να γίνεις η πιο stylish παρουσία της τάξης.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved