Το βελούδο θα είναι το ύφασμα του 2023! Τα 5 Y2K items για να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά

Τα πιο updated κομμάτια, που μπορείς να βάλεις στην ντουλάπα σου για τη νέα χρονιά.

Το ότι η μόδα έχει πάθει το γνωστό «εμπρός πίσω!» το έχεις καταλάβει. Θυμόμαστε, δηλαδή, και ακολουθούμε όλες εκείνες τις τάσεις από τις περασμένες δεκαετίες, τα 90s και τα 00s, που άλλαξαν τη μόδα για πάντα. Μια ματιά στις φωτογραφίες της μαμάς σου και μια μικρή έρευνα στη ντουλάπα της θα σε βοηθήσει να βρεις πολλά πολύτιμα κομμάτια, που μπορείς να αξιοποιήσεις με τη νέα χρονιά, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Σήμερα, θα μιλήσουμε για ένα trend από το 2000 και πιο συγκεκριμένα για το βελούδο.

Το βελούδινο ύφασμα, αλλά και το χοντρό πετσετέ ύφασμα, ήταν πολύ δημοφιλή στα 00s. Όλα ξεκίνησαν από τις pop stars της περιόδου, τη Britney Spears και την Mariah Carey, που αγάπησαν τα βελούδινα items σε κάθε κεδοχή τους, αλλά και από την Paris Hilton, φυσικά, που καθιέρωσε τις βελουτέ φόρμες του οίκου Juicy Couture ως το απόλυτο it set της δεκαετίας. Τα strass, τα γκλίτερ και τα χαριτωμένα τυπώματα ήταν must. Ποιος δεν θυμάται το τέλειο logo «Juicy» στο πίσω μέρος της φόρμας παντελόνι;

Μετά τα mini οι maxi φούστες είναι το μεγαλύτερο Y2K trend που επιστρέφει

https://www.instagram.com/p/CkrQCtFrOrO

Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως θα πρέπει να περιοριστείς μόνο σε φόρμες και γενικά στο athleisure style. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να φορέσεις το βελούδο και ένας από αυτούς είναι τα βελούδινα αξεσουάρ. ΈΝα βελούδινο mini shoulder τσαντάκι είναι ότι πιο cute, το ίδιο ισχύει και για τα βελούδινα scrunchies για τα μαλλιά. Επίσης, το βελούδο ταιριάζει τέλεια και στα cropped τοπάκια, που μπορείς να φορέσεις σε μια έξοδο με τους φίλους σου για σινεμά ή φαγητό στο μπεργκεράδικο της γειτονιάς σας.

Τα best buys σου:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved