Η Emma Chamberlain ντύθηκε με έμπνευση από το Toy Story και φόρεσε τα παπούτσια που θέλεις τώρα

Κάτι ανάμεσα σε loafers, oxfords και μπαλαρίνες, αυτά είναι τα παπούτσια που θα φοράς στο σχολείο. 

Αυτό το διάστημα είναι λίγο περίεργο, γιατί δεν ξέρεις τι παπούτσια θέλεις να φορέσεις. Από τη μία έχουμε βροχές και κρύο, από την άλλη όμως δεν θέλεις και όλη την ημέρα να τη βγάλεις με τα μποτάκια και τα αθλητικά σου. Υπάρχει εναλλακτική; Φυσικά και υπάρχει και μιλάμε για ένα ζευγάρι που μπορεί να είναι και άντεο και όμορφο και εύκολο να φορεθεί τόσο το πρωί στο σχολείο, όσο και το απόγευμα στη βόλτα με τους φίλους σου. Η Emma Chamberlain είναι φυσικά για άλλη μια φορά το inspo, με ένα look που ανέβασε στο προσωπικό της Instagram profile της.

Το look βγαλμένο από το Toy Story.

Η Emma σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις φόρεσε ένα σύνολο με ξεκάθαρη έμπνευση από το αγαπημένο μας film «Toy Story» και τον cowboy που λατρεύουμε, τον Woody. Με ένα κλασικό Levi's denim, ένα λευκό ζιωάγκο, καρό κόκκινο πουκάμισο και suede, μπεζ γιλέκο η Emma έκανε μια μικρή αναπαράσταση από το look του Woody στην ταινία, που της πήγαινε πολύ. Άνετο, έξυπνο και πρωτότυπο είναι ότι πιο fun θα δεις σήμερα. Αν βάλεις και το αγαπημένο σου jacket από πάνω, είσαι έτοιμη τόσο για το σχολείο όσο και για βόλτα.

Το animal print παντελόνι της Αφροδίτης Λιάντου είναι ιδανικό για το cool look της σχολικής εκδρομής

https://www.instagram.com/p/CnkTuarPY5K

Αυτό που έκανε όμως τη διαφορά ήταν τα παπούτσια που επέλεξε, ένα ζευγάρι brogues, δηλαδή ένα σχέδιο ανάμεσα σε loafers και oxfords, με χοντρή σόλα και χαριτωμένο λουράκι από το brand Miista. Το ζευγάρο που διάλεξε η Emma είναι κατασκευασμένο από λουστρίνι δέρμα σε ένα ιδιαίτερο olive-khaki χρώμα. Είναι τα τα τέλεια παπούτσια για όλες τις ώρες, αν βαρέθηκες τα αρβυλάκια και τα sneakers σου. Δοκίμασε τα!

EC-E8-cathy-khaki-02.jpg

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved