Η Hailey Bieber σού δείχνει την πιο stylish φόρμα του 2023 και είναι πιο cool από όσο πιστεύεις

Το πιο άνετο και ζεστό παντελόνι, που θα φοράς καθημερινά στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο. 

Τα παντελόνια σε στυλ baggy είναι τα αγαπημένα μας και φέτος είχαν την τιμητική τους. Μας αρέσει η χαμηλή μέση και η φαρδιά τους γραμμή γιατί είναι άνετη και cool και έχει αυτό το κάτι από τα 00s, που θέλουμε να βάλουμε στο στυλ μας το 2023. Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, τότε πρέπει να μπει στα style resolutions σου για τη νέα χρονιά! Και το πιο stylish παράδειγμα είναι η Hailey Bieber, που έχει μπει δυναμικά στη λογική του Y2K style, με τα ενημερωμένα σύνολα που μοιράζεται μαζί μας μέσα από τις αναρτήσεις της στο προσωπικό της Instagram profile.

https://www.instagram.com/p/CmwoUswr4yN

Η Sydney Sweeney με τη mini δερμάτινη φούστα που θέλουμε τη νέα χρονιά

Εκτός από τα sexy φορέματα και τις αγαπημένες της κοντές φούστες, που συνηθίζει να συνδυάζει με κοντά καλτσάκια και loafers, η Hailey λατρεύει και το casual αθλητικό ντύσιμο και έχει την πιο ενημερωμένη συλλογή με φόρμες. Το jogger shape είναι αυτό που προτιμά πιο συχνά, δηλαδή αυτά τα παντελόνια που είναι φαρδιά πάνω και έχω λάστιχο στο τελείωμα. Είναι τα πιο βολικά και αυτά που αρέσουν στα περισσότερα κορίτσια. Σε ένα από τα πρόσφατα stories της την είδαμε μάλιστα με την πιο cool φόρμα, που είναι τέλεια για το 2023.

Πιο συγκεκριμένα, η Hailey Bieber επέλεξε μια φόρμα με χαμηλή μέση και λάστιχο που ρυθμίζεται στα τελειώματα. Στο χρώμα της κρέμας έχει την πιο cozy και fluffy υφή, αφού είναι φτιαγμένη με ύφασμα σε στυλ teddy. Αυτό, όμως, που την κάνει να ξεχωρίζει τα δύο μεγάλα κομμάτια με χακί ύφασμα στα γόνατα, σαν τα patches που βλέπουμε συνήθως στους αγκώνες από τα μάλλινα σακάκια. Απλώς φανατστική!

Η Αφροδίτη Λιάντου με το total denim σύνολο που θα σε ξετρελάνει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved