Η Σάντυ Χατζηϊωάννου φόρεσε το πιο ενημερωμένο πουκάμισο σκακιέρα

Σε τέλειο φούξια χρώμα είναι ιδανικό για το τζιν σου!

Είναι ένα από εκείνα τα απογεύματα που έχεις κανονίσει έξοδο με τις κολλητές. Μπαίνεις στο chat και όλες λένε τι θα φορέσουν και εσύ δεν έχεις ιδέα. Και δεν θέλεις φυσικά να βάλεις το ίδιο outfit με κάποια άλλη, θέλεις παράλληλα να είσαι cool και όχι στημένη, αλλά να είσαι και η πιο updated παρουσία. Πώς θα γίνει αυτό; Υπάρχει λύση. Γιατί αν το έχει πετύχει η Σάντυ Χατζηϊωάννου, μπορείς να τα καταφέρεις και εσύ.

Η αγαπημένη μας Σάντυ, την οποία γνωρίσαμε από το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha Σασμός, έχει γίνει ένα από τα girl crushes του 2022 και θα συνεχίσει να είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας μας και το 2023. Γιατί το στυλ της είναι μοναδικό και πάντα inspiring, ενώ παράλληλα δεν στερείται ποτέ σε πρωτοτυπία. Κάθε της look φαίνεται σωστά μελετημένο και οργανωμένο, χωρίς να σου δίνει την αίσθηση μια στημένης εμφάνισης, αλλά ενός κοριτσιού που γνωρίζει καλά και αγαπά το σώμα του, που λατρεύει το στυλ και τη μόδα και έχει άποψη.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου με το crop top που φόρεσε η Rihanna και η Bella Hadid

https://www.instagram.com/p/CnHF1NZInAS

Η Σάντυ και το φούξια της πουκάμισο.

Το τελευταίο της look είναι ιδανικό για να εμπνευστείς για την επόμενη έξοδο σου στο αγαπημένο σου μαγαζί. Περιλαμβάνει το κλασικό σου blue denim παντελόνι και ένα ιδιαίτερο πουκάμισο. Πιο συγκεκριμένα, η Σάντυ επέλεξε ένα πουκάμισο σε φούξια διάφανο ύφασμα με all over print σκακιέρα, το πιο cool τύπωμα και για αυτή τη σεζόν. Από μέσα φοράει φυσικά ένα bra top, ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε τέλεια κοτσιδάκια. Αυτό το look το αγαπήσαμε!

https://www.instagram.com/p/CacualnLzuS

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved