Casual yet stylish: Τα πιο cozy σύνολα για τον χειμώνα που έρχεται

Θέλεις να είσαι ζεστή, στυλάτη και άνετη κάθε μέρα; Σημείωσε τα αγαπημένα σου looks και αντέγραψε τα τώρα!

Πού θα πάει, θα έρθει ο χειμώνας σιγά-σιγά. Γιατί μπορεί να βρισκόμαστε στον Δεκέμβριο εδώ και εβδομάδες, αλλά ο καιρός είναι σχεδόν καλοκαιρινός. Εμείς δεν παύουμε, όμως, να πιστεύουμε ότι θα έρθει το κρύο. Και τώρα, που έχουμε μπει σε γιορτινό κλίμα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ανανεώσουμε είναι τα casual looks, δηλαδή όλα εκείνα τα σύνολα που κάνουμε στην καθημερινότητά μας. Εσύ στο σχολείο ή τη σχολή σου, αν είσαι φοιτήτρια, στο φροντιστήριο και τις διάφορες δραστηριότητες.

Μαλλιά, νύχια, μακιγιάζ – 6 artists που πρέπει να κάνεις follow ASAP

Αν σκεφτείς τι είναι αυτό που κάνει τα σύνολά σου βαρετά και χωρίς έμπνευση, θα καταλάβεις αμέσως, ότι μάλλον δεν δίνεις την πρέπουσα σημασία. Δηλαδή, ότι αν δεν έχεις αποφασίσει τι θα φορέσεις ήδη από την προηγούμενη μέρα, είναι πολύ δύσκολο το πρωί και ενώ προσπαθείς να ετοιμαστείς για το μάθημά σου, να διαλέξεις ένα ολόκληρο outfit. Οπότε τι κάνουμε; Αφιερώνουμε λίγο χρόνο το προηγούμενο βράδυ, για να δημιουργήσουμε ένα ultra fashionable look, που θα είναι ταυτόχρονα stylish και άνετο.

https://www.instagram.com/p/ClYs8mesqUE

Τα πιο ενημερωμένα winter casual looks της σεζόν

https://www.instagram.com/p/Cip2Z_hsR8i

Στο παραπάνω video το αγαπημένο μας fashion girl, Yuyan, την οποία πρέπει να αρχίσεις να ακολουθείς αμέσως στο Instagram αλλά και το You Tube, αν το έχεις κάνει ήδη, μας δείχνει τα πιο εύκολα, casual σύνολα του χειμώνα. Το πιο σημαντικό από όλα; Ότι, όπως θα διαπιστώσεις και μόνη σου, χρησιμοποιεί κομμάτια που έχουμε όλες στη ντουλάπα μας, τα γνωστά basics, και κάνει ένα δημιουργικό mix & match, που λειτουργεί πάντα. Τζιν παντελόνια, πουλόβερ, πρωτότυπα πανωφόρια και fun αξεσουάρ δημιουργούν outfits που μοιάζουν πάντα relevant και θα ανανεώσουν τη ρουτίνα σου. Τσέκαρε τα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved