Βρήκαμε το λαμπερό χριστουγεννιάτικο φόρεμα της Charli D'Amelio με λιγότερο από 30€

Η Charli D'Amelio φόρεσε το πιο stylish φόρεμα των γιορτών. Τώρα μπορείς να το αποκτήσεις και εσύ!

It's the most wonderful time of the year! Ή ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, στα ελληνικά. Και εμείς περιμέναμε με ανυπομονησία να κλείσουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια και να απολαύσουμε 15 μέρες ξεκούρασης και χαλαρής ατμόσφαιρας μαζί με τους αγαπημένους και τους φίλους μας. Βέβαια, για να γίνουν όλα αυτά ακόμη πιο χριστουγεννιάτικα και γιορτινά, θέλουμε και το κατάλληλο σύνολο, αυτό το look, που θα μας βάλει σε x-mas mood και θα απογειώσει τις εμφανίσεις μας. Γιατί σίγουρα θα σε έχουν καλέσει σε κάποιο πάρτι, οπότε το γιορτινό φόρεμα είναι απαραίτητο.

Το πιο stylish Tik Tok hack σού δείχνει πώς να βάλεις το πουλόβερ ανάποδα

Η Charli D'Amelio είναι το inspo της ημέρας

H Charli D'Amelio είναι μία από τις πιο αγαπημένες μας influencers, με ένα φανταστικό Instagram και Tik Tok account, που αξίζει να κάνεις follow τώρα! Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις θα δεις και το σύνολο, που επιλέγει για τα φετινά Χριστούγεννα, το οποίο περιλαμβάνει το πιο βολικό και sparkly item. Μιλάμε για ένα midi, ελαστικό φόρεμα με χρυσοκλωστή, σε silver απόχρωση, με λαιμό τύπου ζιβάγκο και ένα ζευγάρι τέλειες, στρογγυλές γόβες με μπαρέτα, σε μαύρο λουστρίνι. Το συγκεκριμένο φόρεμα έχει και ένα φανταστικό άνοιγμα στην πλάτη.

https://www.instagram.com/p/CmBADsRuSRb

Επειδή ξέρω πως το πρώτο πράγμα, που θα σκεφτείς είναι το πού μπορείς να βρεις και να δοκιμάσεις ένα παρόμοιο φόρεμα, να σου πω ότι η ομάδα του Teen Queen έκανε την απαραίτητη έρευνα αγοράς και σου βρήκε ένα σχεδόν ίδιο φόρεμα, με λιγότερο από 30 €! Στην ίδια γραμμή, με ασημί χρυσοκλωστή και ελαστικό ύφασμα έχει ακριβώς την ίδια εφαρμογή με το φόρεμα της Charli D'Amelio, μόνο που αυτό δεν έχει ζιβάγκο, αλλά sweet heart ντεκολτέ.

pink-woman.jpg

Φόρεμα με χρυσοκλωστή, Pink Woman

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved