Aν είσαι αναποφάσιστη η Αναστασία βρήκε τη λύση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο

H νεαρή τραγουδίστρια μοιράστηκε τη διακόσμηση του σπιτιού της και μας έδωσε inspo για τον γιορτινό στολισμό.

H Αναστασία Δημητρά το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, επέστρεψε με ολοκαίνουργια επιτυχία. Το πιο hot teen πρόσωπο της χρονιάς, μετά την σαρωτική επιτυχία των τραγουδιών «Αμαρτίες» και «Λίγο Λίγο», ήρθε να μας ξεσηκώσει αυτή τη φορά με το «Μυστικό» της που μόλις κυκλοφόρησε από τη Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Η Αναστασία έκανε τον πιο wow χριστουγεννιάτικο στολισμό

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει και οι περισσότεροι celebrities μας έχουν δείξει τα εντυπωσιακά δέντρα τους μέσω Instagram. Η 19χρονη τραγουδίστρια δεν θέλησε να χαλάσει χατίρι στην οικογένειά της και έτσι όλοι μαζί αποφάσισαν να...τοποθετήσουν 2 χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σαλόνι τους.

dentro1.jpg

«Δόξα τω θεώ φέτος έχω το δέντρο που πάντα ήθελα εγώ και η μητέρα μου, όμως τιμάμε και αγαπάμε ακόμα και το παλιό», έγραψε η νεαρή τραγουδίστρια σε Instagram-story δείχνοντάς μας τα 2 δέντρα που κοσμούν φέτος το σπίτι της.

dentro2.jpg

Όπως εξήγησε η Αναστασία, επιθυμία της ήταν να στολίσουν φέτος μεγάλο, λευκό δέντρο ωστόσο η μητέρα της είχε αντίθετη άποψη.

Το «Μυστικό» της Αναστασίας κάνει χαμό

Το νέο single της Αναστασίας σε μουσική & στίχους του Γιώργου Καλογεράκου έχει ήδη αγαπηθεί πριν την επίσημη κυκλοφορία του μέσα από το TikTok, με το απόσπασμα του τραγουδιού να μετράει ήδη πάνω από 2500 αναδημοσιεύσεις και πάνω από 10 εκατομμύρια συνολικές προβολές. Το κινηματογραφικής αισθητικής music video του τραγουδιού, τη σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο Γιάννης Παπαδάκος, στέλνει το ηχηρό μήνυμα πως «Η ευτυχία είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεσαι» μέσω ενός εξαιρετικού plot twist στο τέλος του κλιπ.

https://www.instagram.com/p/Clb5YoROwT-

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα χρειάστηκαν για να βρεθεί η Αναστασία και πάλι στο Νο1 του YouTube. Πλέον, μαζί με τη νέα της κυκλοφορία από τη Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company η Αναστασία έχει καταφέρει μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο να φτάσει και τα 3 της κομμάτια στο Νο1 των τάσεων του YouTube. Σε μόλις μία εβδομάδα το «Μυστικό» που υπογράφει μουσικά και στιχουργικά ο Γιώργος Καλογεράκος έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, πάνω από 500.000 streams στο Spotify και βρίσκεται ήδη στο Top25 του Official Greek Airplay Chart by Mediainspector με συνεχή ανοδική πορεία.

Παράλληλα, με αφορμή την κυκλοφορία της βρέθηκε και στο εξώφυλλο της editorial λίστας του Spotify «Λαικά του Σήμερα». Η Αναστασία συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου και του Γιώργου Σαμπάνη.

Πηγή κεντρικής: imanastasia_official

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved