Merry Christmas! 4 σύνολα για να φορέσεις στο brunch των Χριστουγέννων

Γιατί αυτές οι μέρες θέλουν στυλ και casual glam looks.

Αυτή η περίοδος είναι κάπως περίεργη για το στυλ μας. Και εννοώ φυσικά τις ημέρες των γιορτών. Και αυτό γιατί μπορεί να θέλουμε ναι μεν να ξεκουραστούμε, τώρα που τα σχολεία και τα πανεπιστήμια είναι κλειστά, αλλά από την άλλη έχουμε πολλά καλέσματα και events, οπότε υπάρχει και η αντίστοιχη σύγκρουση ανάμεσα στα χαλαρά, casual looks που θέλουμε να φοράμε και τα λίγο πιο επίσημα outfits, που θα πρέπει τελικά να φορέσουμε. Ξέρω ότι προτιμάς, όπως όλες μας, να περάσεις τις διακοπές των Χριστουγέννων μέσα στις φόρμες σου και τα cargo παντελόνια σου, και εγώ το ίδιο, αλλά υπάρχει λύση να συνδυάσεις και τα δύο moods: το άνετο και χαλαρό και το χριστουγεννιάτικο.

https://www.instagram.com/p/CZpNV2wDu8V

Ένα από τα πιο συνηθισμένα καλέσματα, που θα έχεις, είναι και το γιορτινό brunch, είτε μιλάμε για την πρώτη ή τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων ή και της Πρωτοχρονιάς αντίστοιχα. Σίγουρα οι γονείς σου θα έχουν οργανώσει κάτι, είτε έξω είτε στο σπίτι, ή υπάρχει η πιθανότητα να είστε καλεσμένοι στο σπίτι συγγενών ή φίλων. Σε κάθε περίπτωση μην έχεις κανένα άγχος για το τι θα φορέσεις, αφού οι φετινές τάσεις της μόδας, μπορούν να δημιουργήσουν τα πιο fashionable looks για σένα.

Το πιο stylish Tik Tok hack σού δείχνει πώς να βάλεις το πουλόβερ ανάποδα

Εκείνο, λοιπόν, το πρωί, σήκω και ρίξε μια γρήγορη ματιά στη ντουλάπα σου και κάνε ένα πέρασμα στα πιο αγαπημένα σου items. Οι φούστες, maxi ή mini, θα πρέπει να είναι στην κορυφή των επιλογών σου, με ένα cozy πουλόβερ ή ένα ωραίο πουκάμισο και μπότες. Αν θέλεις να βάλεις παντελόνι, τότε το λευκό είναι έν απολύ ιδιαίτερο χρώμα για το χειμώνα, που φαίνεται αμέσως πιο κομψό, όποιο και αν είναι το style του παντελονιού. Παρακάτω θα δεις τις επιλογές μας για εκείνη την ημέρα.

Τα 4 outfits που σου προτείνουμε για το χριστουγεννιάτικο brunch:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved