Up10tion: Το K-pop συγκρότημα που θα σε κάνει να χορεύεις ξέφρενα

Τα τραγούδια τους μετρούν εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από teens σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι Up10tion είναι ένα συγκρότημα από τη Νότια Κορέα που δημιουργήθηκε από την εταιρεία TOP Media το 2015.

Το δημοφιλές group αποτελείται από 10 μέλη: Jinhoo , Kuhn, Kogyeol, Lee Jin-hyuk, Bitto, Kim Woo-seok, Sunyoul, Gyujin, Hwanhee και Xiao. Οι Up10tion έκαναν το ντεμπούτο τους με το «Top Secret». Το 2017, έκαναν το Ιαπωνικό ντεμπούτο τους με το EP ID.

To K-pop συγκρότημα που θα μας απασχολήσει έντονα στο μέλλον

Η φήμη τους εκτοξεύτηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα το video τους «So, Dangerous» να βρεθεί στην 9η θέση στα βίντεο K-pop με τις περισσότερες προβολές του Billboard στην Αμερική για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2015.

Στις 6 Ιουνίου 2017, η TOP Media εξέδωσε μια δήλωση σχετικά με το σύντομο break του Wooseok και την ανάγκη του να ξεκουραστεί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας, η ψυχολογική κατάσταση του τραγουδιστή είχε επιδεινωθεί λόγω του ψυχικού στρες που δεχόταν από τα τέλη του 2016.

https://www.instagram.com/p/CkvhpxMSa9n

Το δημοφιλές group έχει αναπτύξει το δικό του φανατικό κοινό και μετρά εκατομμύρια fans σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι θαυμαστές μαθαίνουν τα πάντα για τα μέλη του αγαπημένου τους συγκροτήματος μέσα από τα social media και δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους προς το group με τις εκατομμύρια προβολές στα τραγούδια τους.

https://www.instagram.com/p/Cld5snnyr8w

Τα «Ραγισμένα Γυαλιά» του Θάνου Λάμπρου θα σε γεμίσουν συναισθήματα

Πηγή κεντρικής: u10t_official

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved